Najdi forum

Splash Forum Koronavirus FOLK PEJTE VEN NA SONCE

FOLK PEJTE VEN NA SONCE

zbudite se in uživajte življenje …pejte ven na sonce in uživajte svobodo in imejte se radi…pojte in poslušajte muziko …no lahko ste pa tud zaprti v bunkerjih do konca življenja zato ker VIRUS NE BO ČUDEŽNO IZGINIL hahah lep dan in obilo užitkov vsem

ITAK! Sploh ne razumem nekaterih, ki so čist psihotični zarad te korone.

Jaz pa ne razumem ljudi, ki jim je že sedaj čisto vseeno. Taki imajo najbrž še službo. Ki pa jo, bedaki nevedni, lahko čez noč izgubijo.
Te miljarde bomo namreč še kako plačali tudi še z krčenjem nepotrebnih delovnih mest…

In ne razumem tudi tistih, ki jim je čisto vseeno, če bo tako (maske, zelo omejeno gibanje) čez 6 mesecev.

Nardila že zjutri en krog okrog naselja in ker je sonček, bo teh sprehodov kr neki še.

Danes sicer fuuul mrzlo piha…a sonček vedno paše:) Na daljši sprehod gremo še lahko:)

Itak, za seks si tako prestara. 😁

Itak, za seks si tako prestara. 😁
[/quote]

Še vedno sem mlajša kot ti:) In btw: za seks ni človek nikoooooli prestar!

Še vedno sem mlajša kot ti:) In btw: za seks ni človek nikoooooli prestar!
[/quote]
Človek ni prestar za seks, ženska pa. Ja ne vem jaz koliko si stara, pisali so da kar precej. A potem praviš, da nisi ti samo še za župo, ampak še kar koka za obračat na žerjavci? 😁

Preveč piha in to še ful mrzlo, od jutri naprej naj bi bilo bolje.

Človek ni prestar za seks, ženska pa. Ja ne vem jaz koliko si stara, pisali so da kar precej. A potem praviš, da nisi ti samo še za župo, ampak še kar koka za obračat na žerjavci? 😁
[/quote]

[img]https://media.tenor.com/images/7c3b38e187fd6405e271d80a311cdbd4/tenor.gif[/img]

[img]https://media.tenor.com/images/7c3b38e187fd6405e271d80a311cdbd4/tenor.gif[/img]
[/quote]
Ej, ne ti meni apetit kvart.😁

Absolutno – ‘potuje’ se po naravi, v neposredni okolici, ustrezno ‘zadekan’ … Včeraj je bilo precudovito, kkjub vetru, danes se pa sploh obeta s soncem prelit dan. Cvetoca drevesa napajajo dušo … V vsakem dnevu se najde kaj, kar te polni, prihajajoci dnevi so pa vendarle obet lepših casov … Hm, zna bit, da se bomo namakali v bliznji reki, kjer se navadno le piknikira, nastavlja soncnim zarkom, letos pa zna bit kar plac, namenjen prezivljanju dnevov …. 🙂

Še dobro da ne morete ven iz bolane ker bi spet preplavili obalo , bližnje in daljne hribe, prav neznosen promet je bil prejšnji vikend, kupi nepoznanih avtov so vozili mimo proti bližnjemu hribu.
Janez , hvala ti, rešil si nas s periferije, naj bedaki v mestih kar okužujejo eden drugega, nam na podeželju tega ni treba.

tako je, vsi ven, pa naj vas policija dobi 🙂 oni hočejo, da mi sonca več ne vidimo … nikdar … nikamor

https://zajednohrvatska.wordpress.com/2020/03/30/plan-zavjere-korona-virusa-je-otkriven-njemacki-vladin-dokument-je-plan/

Je res da ima ja.nsa virus. A kdo ve? Ful me zanima

[/quote]

Viharni, Viharni, si prešprical osnovno šolo, kaj? Ženska ni nikoli prestara, pri moškemu je pa druga pesem, ko mašinca več ne dela.

Pusti glupe srbjance, oni imajo vedno 1000 teorij zarote pa niti ena ne drži.

New Report

Close