Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek foot fetiš

foot fetiš

ima se kdo podoben fetis na zenska stopala? plačam 100eur ce jih da katera za vohat….handsmother@gmail.com

prisežem, glih ostrigla sem jih in zgalncala, nohte na nogah, še pomislna, da bi jih blo fejst oprat, ker mau zaudarjajo, in evo, pogledam kaj je novga pa se mi naslikaš ti z nožnim fetišem.

enga tazga pubeca sem nekoč srečala, vse kar je hotu delat je blo, da mi je sesal prste. eko, sem mu jih pa ponudla, pa sesaj ti, mi vsaj ni blo treba pod tuš.

Kakšne noge imaš rad? Tiste, ki imajo dolge prste ali tiste, ki imajo kratke prste, tisti z velikim palcem ali tiste z debelimi prsti?

z dolgimi prsti so mi vsec, pa nasploh sem nor na zensko stopalo hehe:D

Meni jih lahko zastonj poližeš 🙂

Mam številko 37, ene šuhe tudi 36, pri višini 171 cm. Mat narava se je mal hecala, ali pa so starši prakticirali kitajsko tradicijo zlatih lilij. 🙂

daj na mail mi pisi pa se zmeniva…z veseljem hehe

moj ma tudi fetiš na moja stopala

kar naprej mi jih masira, poljublja, obožuje ko ga božam s stopali,….

Včeraj jih med seksom vzel k sebi in mi začel seseti prste, uf kako je pasalo……
Tudi si je že zaželel, da ga obdelam z njima….

Meni to paše, ni nadležen.

uff ma sreco da je nasel taksno punco….veliko folka je to nekaj cudnega, ker je drugacno….pac 100ludi 100cudi

uff ma sreco da je nasel taksno punco….veliko folka je to nekaj cudnega, ker je drugacno….pac 100ludi 100cudi[/quote]

Čudno meni ni, ker vem da je svašta folka po svetu, ampak fetišerja za partnerja? No go.
Sem imela v študentskih časih cimra s fetišem na najlonke, njegova takratna punca je bila blazno navdušena, kak je nor nanjo, ko je dala nogavice gor. Dokler ni skužila da se on kuri na NAJLONKE, ne glede na to katera jih ima gor, ne nanjo.

uff ma sreco da je nasel taksno punco….veliko folka je to nekaj cudnega, ker je drugacno….pac 100ludi 100cudi[/quote]

Jah, jaz bi razumela, da se nekdo zaljubi v moja stopala in sem mu pomembna jaz kot celota in tudi moja stopala.
A tebi je ocitno vseeno, cigava stopala so v igri. To pa ni ravno najboljsa podlaga za dobro zvezo. Mogoce je tvojim kandidatkam to cudno in te zato zavracajo.

mum1 si še tu? 🙂
al pa katera podobna.. ki ji je všeč če bi ji lizal prstke in stopala?
lahko mi pišete na mail deeki85@gmail.com, če ima katera željo spoznati nekoga, ki ji bolizal prstke…
lp,deks

Jaz se tudi ponujam, da bi lizal ženska stopala, če je katera zainteresirana 😛

Mum1 jst bi ti jih lizal ce si se za mi napis mail na sebastian.bohinc@gmail.com
al pa kerakol se javm za lizanje

Tudi jaz bi z veseljem to prakticiral 🙂 če zapaše kakšnemu dekletu, z veseljem ustrežem.. darkpony1992@gmail.com

jaz tudi z veseljem ponudim kakšno masažo malteztrocki@gmail.com

Mmm js tudi bi lizal nogice

Super najlonske sploh nošene so zakon obožujem vonj najlon na stopalih

A bi jih dala tudi meni

Jaz tudi imam ta fetis, priznam. Da bi kiri sesal prstke na nogah, mmmmm.

Meni jih lahko ližeš dokler hočeš… Za dober denar miskamiki40@gmail.com

Koliko zahtevaš?

ce si punca se lahko zmeniva.

Tole je pa stil pisanja ene južne:

prisežem, glih ostrigla sem jih in zgalncala, nohte na nogah, še pomislna, da bi jih blo fejst oprat, ker mau zaudarjajo, in evo, pogledam kaj je novga pa se mi naslikaš ti z nožnim fetišem.

enga tazga pubeca sem nekoč srečala, vse kar je hotu delat je blo, da mi je sesal prste. eko, sem mu jih pa ponudla, pa sesaj ti, mi vsaj ni blo treba pod tuš.

New Report

Close