Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ford s-max izkušnje?

ford s-max izkušnje?

Odločam se za nakup tega rabljenega avta,tisti ki ga imate,kako ste zadovoljni z njim,kako je kaj motor, baje da imajo motorji diesel 1.8 probleme,da je boljši 2.0 diesel motor,vbistvu kaj je boljše diesel ali bencin,kako gre kaj pozimi?Hvala za odgovore

dejte mi nehat pribijat s temi rabljenimi vozili, ki so itak CRAP. sploh pa ford ki je največja OLOŠ na planetu. če že kupuješ avto, kup si neki normalnega. kup si volksvagen jetto 3.0 ali audi 3.0 pa bod happy pa dej tistih par eurov več pa je mir. tko sm js naredu in sm preprosto rečeno car 😀

In ne govori neumnosti! !!

Jaz sem kupila novega pred ca. 8 leti (diesel, 2.0) in je vseskozi služil bp. Za rabljene pa ne vem.

Vw je tudi šrot in to veliki.

ma nimaš pojma. verjetno si enkrat v lajfu vozu kak star zanemarjen golf pa ti je to šrot. no da ti rečem. ni večjega sranja od forda..pa mislim tudi na najnovejša vozila

Ja vozil sem vw šrot novega pasata letnik 2007 in po izteku garancije je kripa razpadala.Sesul se je menjalnik,vztrajnik,šobe so crkovale vsaka en mesec.in v treh letih po garanciji so me stala omenjena vsa popravila reci in piši 6000 eur.Sila poceni vožnja.
Bmw 7 let star v treh letih popravil za 300 eur pa ti primerjaj kaj je šrot in kaj ne.

Sicer je ford isti šrot kot vw zato vi z vw ne mislite,da imate neki avto to je v nemčiji poden .

Že dve leti in smo zelo zadovoljni. Imamo pa dizla.

Naš S-max nam dela že sedmo leto BP. In imamo tudi 14 let starega golfa, že ta četrti Wv pri hiši, in vsi so delali BP. Ne vem, očitno dobra karma 🙂

ma nimaš pojma. verjetno si enkrat v lajfu vozu kak star zanemarjen golf pa ti je to šrot. no da ti rečem. ni večjega sranja od forda..pa mislim tudi na najnovejša vozila[/quote]

Ma daj, ne nekladaj nekaj brez veze. Forda smo imeli cca 15 let, niti enkrat z njim nobene težave. Kolega je imel nov Wolkswagen, 3x (!) zaporedoma ga je pustil na cesti.

in v izbrani VW lahko dam 3 otrose sedeže?..

Imel dva. oba dizelaša, obakrat kupil rabljenega….kar nekaj stroškov je bilo z obema (pa sta imela malo kilometrov). Sem ga imel zato, ker se mi je dopadel design, drugače pa ford kot avto meni ni neka dobra izbira…

Kupil novega 2,0 dizla, odličen vozim ga 14 let.

In zato si moglo 6 let staro temo ven privlečt? Bogo si.

Ko oči zaspijo Se angeli zbudijo (Jan P.)

New Report

Close