Forever Living Products
Pred časom je znanka prodajala to kozmetiko..mislim da obstaja samo kataloška prodaja. Gre za izdelke ki bazirajo na aloe veri. Ena krema za obraz mi je super odgovarjala in jo bi še rada kupila.
Se kdo ukvarja z prodajo oz. ve kje se da izdelke kupiti? Me pa ne zanimajo nobeni klubi, članstva itd… samo eno kremo bi rada kupila
Pozdravljeni,
jaz se ukvarjam s prodajo izdelkov Forever.
Kontaktirate me lahko na email vanja.iglic@gmail.com.
Če ne veste kje dobiti izdelke podjetja Forever, vam lahko pomagam. Se aktivno ukvarjam z zastopstvom in sem navdušena uporabnica izdelkov. Priporočam vsakomur. Če koga zanima kaj več, morda celo kakšna predstavitev celotnega programa, me lahko kontaktira na anita.zupanic@gmail.com.
Veliko dobrega počutja in zdravja z alojo vam želim
Če kdo potrebuje izdelke Forever, mi lahko javi na proteamslovenija@gmail.com. Nekaj časa še nudim tudi 15{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} popust ter odlično prezentacijo vsem, ki bi vas to zanimalo. Če koga zanima posel, je dobrodošel v uspešen in zadovoljen tim:)
Pozdravljeni, sem distributerke za Forever Living products, če želite, se lahko javite na proteamslovenija@gmail.com. Hvala, lp
Če koga zanimajo izdelki – pišite na mirjam.forever@gmail.com
LP