forex
Že beseda ti sama pove da je to to da te dobijo na foro in narediš neumno dejanje.
Mater eni ste pa res glupi.
[/quote]
Neumno dejanje, na katerem lahko izgubiš X denarja.
Že beseda ti sama pove da je to to da te dobijo na foro in narediš neumno dejanje.
Mater eni ste pa res glupi.
[/quote]
Kdo te pa dobi na foro? Če mi lahko odgovoriš.. Koga si s tem mislil?In katero neumno dejanje si mislil? In kdo je glup… a tisti ki delamo na borzi? Hi Hi. Če delaš na borzi delaš sam ne pa da denar nekumu daš da z njim upravlja in ti obljublja neke donose… Jst ne bi rekla ,da sm glupa imam faks (mogoče me samo ženski spol naredi malce kokoške ;)) .Pafaks ni iz teh časov iz teh kvazi univerz. No ampak za trgovanje na borzi itak ne potrebuješ faksa.Pamet pa ja … Gluposti borza ne tolerira.
Kdo te pa dobi na foro? Če mi lahko odgovoriš.. Koga si s tem mislil?In katero neumno dejanje si mislil? In kdo je glup… a tisti ki delamo na borzi? Hi Hi. Če delaš na borzi delaš sam ne pa da denar nekumu daš da z njim upravlja in ti obljublja neke donose… Jst ne bi rekla ,da sm glupa imam faks (mogoče me samo ženski spol naredi malce kokoške ;)) .Pafaks ni iz teh časov iz teh kvazi univerz. No ampak za trgovanje na borzi itak ne potrebuješ faksa.Pamet pa ja … Gluposti borza ne tolerira.
[/quote]
Sem se zelo mlad, a sem bil dovolj dolgo na forexu, da vem, kako in kaj stvari delujejo. Spremljati moras novice glavnih svetovnih business medijev, ker takrat, ko pride do cesa nepricakovanega so najvecji skoki, pomembne so fibonaccijeve linije (za padec in bottom/support ali pa ressistance, ko raste). Trgoval sem najvec na meta traderju 4, vendar so ga v zadnjem letu unicili, ker so mnogo zmanjsali vzvode, se je pa prej dalo kar dosti zasluziti, ce si sel na velike lote in si igral malo na slepo, tako sem recimo pri 50pipih zasluzil 5+{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} in podobno, zdaj to ni vec mogoce.
Mnogi forex trgovanje primerjajo z igrami na srečo ali s finančnimi piramidami. Forex ni ne eno in ne drugo. Je kompleksen in zahteven posel, ki se ga da naučit in s tem bistveno zmanjšat tveganje ( ˝Risk comes from not knowing what you˝re doing˝ – Warren Buffet ) Večina retail trgovcev obupa, še preden se trgovanja sploh dobro nauči. To pa zato, ker je pot do uspeha dolga in trnova, da ne rečem, da je treba iti dobesedno skozi pekel. Ko že misliš, da si psihično in finančno dosegel dno in da slabše več ne more biti, greš dol še naprej… Kdor vztraja, se striktno drži pravil trgovanja , ne spreminja trgovalne strategije iz tedna v teden , redno trenira na demo računu in je potrpežljiv, je na dobri poti do uspeha. Ko pridobiš ustrezno znanje in začneš redno trgovati na realnem računu, ti postane kmalu jasno, da na uspešnost trgovanja ključno vplivajo miselnost trgovalca, samozavest in psihološka trdnost. Po ocenah izkušenih fx trgovcev mindset trgovalca predstavlja 80{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} uspeha , znanje 20 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}. V mojem primeru sem rabil 1 leto in pol, da so rezultati postali konstantno pozitivni ( v tem casu sem razbil 1 okno in 2 monitorja ) in dodatno leto, da sem trgovanje postavil na višji nivo. Aktivno trgujem ca. 2 uri dnevno , 2-3 ure na dan porabim za trening na demo računu. Za tiste, ki imajo namen resno delat , je forex lahko odlična opcija .
Za začetek nekdo, ki nima nikakršnega znanja bi bilo dobro po vsej verjetnosti, da ga opremimo z osnovnim znanjem kaj je forex, kako deluje, poznavanje stvari in potem, ko stvari spozna in malo na demo računu proba te zadeve kako delujejo se mu potem predlaga knjige. Ker dejstvo je eno, da vsakemu nek sistem ne leži in sam moraš pogruntat kaj ti najbolj ustreza, da si čim bolj uspešen.
Ni pa tukaj samo učenje forexa, hkrati vzporedno je tudi psihologija, ki v ključnih trenutkih odigra pomembno vlogo.
online tečaj za pomoč začetnikom :
https://www.babypips.com/learn/forex
hey
forex je spletno trgovanje, kupis prodas, vseeno sam da gre v tvojo smer, najlayje si pa to zagotovis s programo kot je forex monarch, mislm ti sam vpises v ker trade bi sel in ti da indicator kok je vrjetnost, zelo dobra stvar, priporocam Forex Monarch
Če boš tako iskala, boš nabasala na nekoga, ki te bo fajn opletel in boš ob denar. Tega se ne dela, pa za tvoje dobro.
Prvo se moraš dokaj dobro podučit vsaj v izrazih kaj kej pomeni, da boš razumela, ko ti nekdo razlaga in kaže, oziroma omeni točno določen izraz in ti točno veš kam in kaj moraš gledat. Zato ti svetujem, da se usedeš dol in dobiš literaturo in začneš na začetku, kot vsi, ki smo začeli. Ko osvojiš izraze pride druga in tretja stopnja grafi in preračunavanje.
Začni tukaj na samem začetku in si preberi zadeve in hkrati si zapisuj ali pa še bolje da si sprinataš in podcrtaš zadeve.
https://www.babypips.com/learn/forex
Potem pa so izjemno dobre knjige:
John Murphy – Technical analysis of the financial markets
Robert Miner – Dynamic Trading: Dynamic Concepts in Time, Price and Pattern Analysis with …
Rober Miner – High Probability Trading Strategies: Entry to Exit Tactics for the Forex, …
Pozdravljeni,
ce koga zanima forex trgovanje se lahko pridruzi moji skupini na Telegramu, je popolnoma brezplacno. Objavljam tehnicne analize razlicnih valutnih parov, kot pomoc pri samostojnem trgovanju. Lahko mi pa tudi pisete zasebno sporocilo, ce vas zanima karkoli v zvezi s forexom.
Lp
Telegram link: https://t.me/CaesarFXtrading
Zdravo zanima me kje kako zaceti trgovati zacel bi z nrkim mansim zneskom zaradi katerega nebo neke jeze za izgubo bral sem in zloudal olatformo plus 500 ki baje lahko zacnes s 100e .. zanima me ce bi recimo kako zasluzil po sreci 50e ali je enostavno glede nakazila denarja moj kontakt 070 351 594 ce mi gdo loh vec pove
Če upaš na srečo, ti forex odsvetujem. Če misliš trgovat z 100 eur, ti ga spet odsvetujem. Če nisi šel skozi ves tečaj na babypips.com in trgoval na demu računu vsaj kako leto z dobro strategijo na kateri si naredil backtesting vplačaj rajši loto. Verjetnost da dobiš je enaka, na lotu je vsaj večja nagrada
https://buypropeciaon.com/ – propecia and rogaine