Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Forum Hujšanje

Forum Hujšanje

Spoštovani!

Če na forumu Hujšanje nihče ne odgovarja na vprašanja obiskovalcev foruma, bi bilo smiselno napisati, da je “strokovnjak” odsoten oziroma, da naj ne postavljamo vprašanj. To ni mišljeno kot kritika ampak kot mnenje. Ko obiskovalec postavi vprašanje potem pač pričakuje odgovor nanj v roku nekaj dni.

Hvala za sicer izredno medmrežno stran!

Lea

Zadnji odgovor je bil v petek popoldne, torej je forum živ.

AtaSmrk,

tudi jaz se strinjam z Leo; Mark ne odgovarja na vprašanja. Jaz sem svojega postavila pred 14-imi dnevi in do danes še nisem dobila odgovora nanj (od Marka -strokovnjaka)! Res pa pišejo forumovci komentarje, kar pa ni isto.
Priporočam ti, da bolj počasi in pozorno prebiraš komentarje!

Forum hujšanje je neučinkovit, tako zvanega strokovnjaka pa očitno ne zanima prav dosti ali bo nekomu ustregel ali ne. Glavno da je njegovo velecenjeno ime na prvi strani, pa da obiščeš še njegovo stran in preko nje kaj naročiš, kaj bistveno več pa ni pričakovati. Vsekakor je vse kaj drugega, kot na primer naš dr. Kersnik, ki je res vreden vsega spoštovanja.

Tina,

Lahko smo srečni, da v današnjem času, ko noben nima “časa” sploh obstajajo ljudje, ki so spripravljeni poleg svojega rednega dela zastonj odgovarjati na naša vprašanja. Zato mi se zdi tvoje pisanje zelo nekulturno in neodgovorno. Odgovori na forumu hujšanje so strokovni in zaradi daljšega čakanja ni potrebno dvomiti o strokovnosti osebe, ki odgovarja.

P.S.
Vprašaj se: koliko časa porabiš za druge in kaj narediš za svojo okolico?

hja, jst ne bom govoril kaj je res in kaj ni…

dejstvo je, da sem sam s forumom hujsanje nadvse zadovoljen. Marko – svaka ti cast, da se ti da pomagati in odgovarjati na nasa vprasanja, ki se povecini itak ponavljajo…

lp,
Janez

Res dolgo traja da dobiš odgovor,zdi pa se mi da dela selekcijo ker nekaj mojih ni bilo objavljenih-ali pa ne zna odgovoriti???

New Report

Close