Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek forum neplodnost?

forum neplodnost?

Dragi Primoz!

lepo, da si se spomnil tudfi na forum “porodna bolečina”, mislim, da bo marsikateri bodoci mamici dodatno olajšal porodne bolečine, še preden bod le-te sploh nastopile!

p.s.
prebiram redno forum ginekologija in starsi starsem… zanima me glede na številčnost določenih uporabnic teh forumov, ali bi lahko posebej forum namenil neplodnosti in bi se dalo tu dobiti kaksnega strokovnjaka specialista za neplodnost ali pa vsaj na splosni forum, kjer si lahko prizadeti izemnjajo svoje izkušnje.

Hvala in lep dan se naprej,

Nika

Zivjo,
sama sem prav tako ze predlagala tak forum. Menim, da nas je toliko, da bi si ga “zasluzile”. Med “starse” ne sodimo – roko na srce, velikokrat me stisne , ko berem tezavice starsev, ker vem, kako dolga in tezka je pot do tja. In velikokrat bi kaksna izkusnja zena, ki so to prestajale pred nami, prisla prav. Konec koncev, vec kot 10 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} parov ima tezave z neplodnostjo. Res bi bilo lepo, da bi nam “odprli” forum,

Jaz sicer nisem za nadaljnje cepljenje forumov, ampak glede tega predloga se pa res strinjam. Mora biti res mučilnica spraševati take stvari na Starši staršem, ko vsi tako ponosno govorijo o svojih pleničnikih, sončkih in pikicah.

tole je link, ko pa pridem v službo pa bom dal forum še v grafično obliko k ostalim forumom.

veliko koristnih informacij vam želim

primož

New Report

Close