Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek forum-optika

forum-optika

Zaradi slabšega vida zadnje čase prebiram forum optika… Videl sem da optik, ki odgovarja na vprašanja dela v korist svoje firme celo tako, da odgovori niso neodvisni-kvalitetni

Namreč v večini odgovorov, ki jih dobi spraševalec na svoje vprašanje, na koncu poda strokovnjak link svoje firme in s tem seveda napoti bolnika v svojo firmo. Vendar to še ne bi bilo tragično če ne bi poleg tega ponekod trpela tudi kvaliteta odgovorov
Primer: Če je forumaš spraševal za pregled v bolnici, je rekel strokovnjak na forumu da v bolnici ne opravljajo klasičnih pregledov oči. Nek drug forumaš je opazil nesporazum in je napisal da je forumaš verjetno mislil na klinični center. To je lep primer kako je optik zvito obrnil forumaša v svojo optiko. Morda je optik toliko nerazgledan da ni vedel da je mislil forumaš na klinični center in ne na bolnico, ampak bolj verjamem da je šlo za zvit odgovor v korist svoje optike.

Pojavi se vprašanje ali je smiselno, da daja nasvete nek s.p., d.o.o…. Osebno mislim da bi bilo veliko bolje če bi na forumu dajala nasvete neka neodvisna oseba..po možnosti oseba iz državnega podjetja, ki ne bi imela posrednih koristi od foruma.

Zanima me ali kdo ve še za kak optični ali zdravstveni forum, ki ni obarvan s posrednimi osebnimi koristmi.
Hvala za odgovor

Bravo !

Se podpišem pod tvoje besede, tudi sma sem prebirala ta forum in ugotovila isto kot ti !

LP

Pozdravljen,

smiselnost foruma je bila že omenjena (glej starejša sporočila), očitno pa premilo, da bi temu kaj sledilo. ….
Predlagana je bila alternativa “okulistika”.
Upam, da bo mogoče tudi na med.over.net. vzpostaviti stike z očesnim zdravnikom, ki bo odgovarjal na naša vprašanja.

Lep pozdrav,
gama

Očesni zdravniki so v splošnem izredno arogantni in neprijazni in ne bi se čudil, če bi z lučjo pri belem dnevu težko našli koga, ki bi bil pripravljen brezplačno odgovarjati na vprašanja forumovcev.

Sama sem vedno našla odgovore na svoja vprašanja, človek se pač trudi, če pa dela zastonj mislim a lahko reklamira tudi sebe…

Jaz bi se tudi trudil reklamirat če bi imel možnost…

New Report

Close