forum osamljeni
Avtor: kr_tako_ena_37
Datum: 23-03-04 23:47
…Predlagajmo Primožu nov forum: FORUM SAMSKIH OKOLI_35….jAZ MISLIM, DA SO TO ZLOOOOOO končljiva leta….Mlad nisi več, da bi afne guncal, nekega pravega, avtetičnega okolja kjer bi spoznaval vrstnike(tko kukr je to blo ko smo v šole hodil) tud ni več (gnar vse pokvar!)….Čist starci pa mi okol 35 tud nismo…Sm tko mal smo zgubljeni, bolj mal ven hodmo(pa bi z veseljem šli kam požurat, če bi mel s kom, a ne_da), pa v kakšen plesni tečaj, pa kakšnega kolega za badminkton bi lahko na forumu spoznal, papapap….Skratka tak forum 35 bi bil lahko čist konstruktivna,specifična in pozitivna zadeva….Velik doberga bi se lahko iz tega izcmizel, sem čist prepričana v to….Torej, kva mislte, a čmo Primožu pisat…????
lep pozdrav tud od ene samske +35 vsem samskim :))) fantom in puncam…
Odgovorite na to sporočilo
Re: samske bejbe 35
Avtor: kr_tako_ena_37
Datum: 23-03-04 23:49
….sm še neki, da ne bo pomote…Forum SPOZNAJMO SE, se mi zdi preveč poduhovljen in premalo duhovit..Pa še posebi se je treba prijavljat….
Avtor: kavla
Datum: 24-03-04 07:50
bravo! nov forum! za nas, rahlo zgubljene, ampak samo rahlo in samo včasih 🙂 kot bi rekla bridget jones – nas že malo grabi eksistencionalni angst, da bomo umrle osamljene in nas bodo našli šele po treh tednih napol požrte od nemškega ovčarja :)))
skratka, jaz sem za, za čvekce, kofetke, ….. primož, a slišiš?!
Avtor: loty
Datum: 24-03-04 07:53
Se pridružujem ideji za nov forum…
Avtor: Moški
Datum: 24-03-04 10:05
O kakšnem forumu SPOZNAJMO SE (z nekimi prijavami) je govora dva posta višje?
Avtor: Sangrija
Datum: 24-03-04 10:26
Sem definitivno za. 🙂
Avtor: ara35
Datum: 24-03-04 15:36
…jaz tudi….ZA….forum
Avtor: Manja
Datum: 24-03-04 15:42
Sem definitivno za taksen forum. A nas kdokje sliši? Uaaaaa…!!!
Forumi (spisek) | Posamična sporočila Prejšnja tema | Naslednja tema
PRIMOŽ!
Mislim, da bi bilo res dobro odpreti nov forum – samski okoli 30…
Poglej, pomlad je, hormoni po malem divjajo, povsod videvaš zaljubljene parčke, kako se kljunčkajo na sončku… ti si pa sam… še bolj osamljen … še huje se ti zdi vse skupaj…
Tako pa bi počvekale/i na svojem forumu, različni karakterji iz različnih krajev, občasno zelo osamljeni in nesrečni; pa bi se dobili na kavici zdaj tu, zdaj tam…
V glavnem, povedati hočem to, da bi bil ta forum zelo pozitiven in bi blagodejno vplival na nas, samske po tridesetem. Veliko lažje bi nam bilo.
Thanks!!!
seveda, starost neomejena. zakaj bi se omejevali na 30? Tudi jaz imam 39 in ne pašem v ljubezenske probleme (sem jih imela že dovolj), ne v mladi o spolnosti (?), nikamor. Kot je predlagala kavla, bi se pogovarjali kaj bi počeli, kako reševati prosti čas itd. Seveda, ko si sam, je prosti čas kar problem. saj človek ne more delat 15 ur dnevno. Ves čas biti sam, pa tudi ne. prijatelji pa poročeni, pa vsi otroke…
Pozdrav vsem,
b.