Forum pediatrija in genetska posvetovalnica
Mislim, da ni izgubila ravno navdušenja, pač pa je preveliko število enakih, ponavljajočih vprašanj. Ta vzamejo enormno količino časa, ki ga imajo naši pediatri zelo malo, Primož pa ima veliko težav povezanih s tem. Več kot jasno je, da nam želi ustreči, samo kako, ko mu mečejo polena po noge !!!
lp, Jana
Resnično, Primož ni čisto nič pretiraval, ko je napisal, da sem poslala svoje odgovore tako, daj ih ni mogel prikazati. Nekateri pač potebujemo malo več časa, da osvojimo pasti računalnika. Jasno, da moj računalnik pri tem vseskozi deluje brezhibno. Važno je, da sem se potrudila in težave premostila, ne?
Sicer pa se že vnaprej opravičujem, da bodo moji odgovori kasnili predvsem zato, ker je to samo ena od mojih mnogih zadolžitev, razen tega pa mi postavljate takšna vprašanja, da na njih ni mogoče odgovoriti v enem stavku.
Zelo pa sem vesela, da vas ta tematika zanima, in da nestrpno prčakujete odgovore.
Ne, ne, saj sploh nisem govorila za vas. Se opravičujem, če nisem bila dovolj natančna. Saj forum Genetska posvetovalnica čisto lepo deluje, tisti en izpad pa res ni omembe vreden. Gre se za gospo pediatrinjo. Kjer je tiho, tiho in še enkrat tiho. Pa tudi njeno ime so že odstranili iz opisa foruma, nihče pa nam noče povedati, kaj je narobe.
Petra, petra
saj bo brez skrbi bo prišel odgovor, res smo 200 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} zasedeni, vendar se trudimo, da bi vam ustregli. Tudi z temo pediatrija. Zaradi neučakanosti ne bo nič hitreje foruma, boste pa vse zvedeli ob svojem času in bojim se, da vam odgovor ne bo všeč-
Primož
Saj si naš Primož. 😉 In fullllllllll te mamo radi. 🙂 Zato pa smo taki. Ker smo te tako pogrešali! Samo malo smešno je že tole kuhanje juhe. Kaj bi okolišali, saj sem jaz že zdavnaj povedala, da si je zdravnica premislila. Saj nočem govoriti namesto tebe, samo ko si že ravno 200{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} zaposlen… 😉 Upam, da mi ne zameriš… Samo se moramo malo tudi hecat – v teh ”težkih” časih.