Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Forum pediatrija in genetska posvetovalnica

Forum pediatrija in genetska posvetovalnica

Živjo

Zanima me, zakaj so na forumu pediatrija in genetska posvetovalnica samo vprašanja brez odgovorov?

Hvala

KAtja

Lep pozdrav

nekateri odgovori so prišli danes. Razlog tehnologija in računalniki 🙂

Opravičujemo se za zamudo, vendar so bila vprašanja odgovorjena, žal so se zaradi našega nerazumevanja z računalniki nekje ustavili, brž ko bo mogoče bodo vidni še ostali odgovori.

primož

res ne vem kako lahko nastanejo takšni računalniški problemi le pri nekaterih forumih – danes smo že 8. 4. pa ni vidnih nič več odgovorov. Ali je sploh smiselno postaviti vprašanje na pediatrični forum???????

In tudi 9.4. še ni nič novega…

Na Pediatriji še vedno nič novega. Kaj se dogaja ?

Mislim, da resnica ni v računalniških problemih. Poglejte, še če se ti računalnik totalno pokvari, ti ga nobena firma ne popravlja pol mesca. Meni se zdi, da je omenjena zdravnica izgubila navdušenje. Pa še tale skrivnostni molk… Ne vem no.

Mislim, da ni izgubila ravno navdušenja, pač pa je preveliko število enakih, ponavljajočih vprašanj. Ta vzamejo enormno količino časa, ki ga imajo naši pediatri zelo malo, Primož pa ima veliko težav povezanih s tem. Več kot jasno je, da nam želi ustreči, samo kako, ko mu mečejo polena po noge !!!

lp, Jana

Mislim, da si vsaj pošten odgovor od Primoža zaslužimo. Če ne sfolga, bomo razumeli, samo naj nas ne pusti v temi tavat.

Mojca, takoj ko bo tole videl, bo sigurno odgovoril. Trenutno je zelo zaposlen na terenu !

lp, Jana

Kakšna ponavljajoča vprašanja, lepo vas prosim?!! Saj je šele začela in odgovorila 5 vprašanj od 22! Poglejte druge zdravnike, pa boste videli kaj pomeni veliko ponavljajočih vprašanj!!!!

Resnično, Primož ni čisto nič pretiraval, ko je napisal, da sem poslala svoje odgovore tako, daj ih ni mogel prikazati. Nekateri pač potebujemo malo več časa, da osvojimo pasti računalnika. Jasno, da moj računalnik pri tem vseskozi deluje brezhibno. Važno je, da sem se potrudila in težave premostila, ne?
Sicer pa se že vnaprej opravičujem, da bodo moji odgovori kasnili predvsem zato, ker je to samo ena od mojih mnogih zadolžitev, razen tega pa mi postavljate takšna vprašanja, da na njih ni mogoče odgovoriti v enem stavku.
Zelo pa sem vesela, da vas ta tematika zanima, in da nestrpno prčakujete odgovore.

Ne, ne, saj sploh nisem govorila za vas. Se opravičujem, če nisem bila dovolj natančna. Saj forum Genetska posvetovalnica čisto lepo deluje, tisti en izpad pa res ni omembe vreden. Gre se za gospo pediatrinjo. Kjer je tiho, tiho in še enkrat tiho. Pa tudi njeno ime so že odstranili iz opisa foruma, nihče pa nam noče povedati, kaj je narobe.

Mojca!

Primož je trenutno odsoten. V Cankarjevem domu poteka sejem INFOS do vključno 12.04, tako da je tudi on te dni vseskozi tam, kot predstavnik Med over net-a . Saj pravim, ko se vrne, bo povedal kaj in kako je na stvari ! Samo malo potrpljenja, sigurno bo pojasnil.

Lp, Jana

Hmm, a je Primož spet na kakšnem novem simpoziju?

Petra, petra

saj bo brez skrbi bo prišel odgovor, res smo 200 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} zasedeni, vendar se trudimo, da bi vam ustregli. Tudi z temo pediatrija. Zaradi neučakanosti ne bo nič hitreje foruma, boste pa vse zvedeli ob svojem času in bojim se, da vam odgovor ne bo všeč-

Primož

Saj si naš Primož. 😉 In fullllllllll te mamo radi. 🙂 Zato pa smo taki. Ker smo te tako pogrešali! Samo malo smešno je že tole kuhanje juhe. Kaj bi okolišali, saj sem jaz že zdavnaj povedala, da si je zdravnica premislila. Saj nočem govoriti namesto tebe, samo ko si že ravno 200{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} zaposlen… 😉 Upam, da mi ne zameriš… Samo se moramo malo tudi hecat – v teh ”težkih” časih.

Star pregovor. Ne pozabimo na njega. Tudi če je res, da si je gospa premislila, bi še toliko prej morali izreči kakšne spodbudne besede, kakšno prošnjo, navsezadnje, gre za naše otroke.
Prosim.

No jaz nisem za prošnje, ker bi bilo to že izsiljevanje. Spoštujemo njeno odločitev in ne dvigajmo več prahu.

Mojca2, lepo, pametno in preudarno, si to napisala. Včasih, je res potrebno misliti tudi tako ! Hvala !

Lp, Jana

New Report

Close