Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Forum slabo obiskan

Forum slabo obiskan

Odkar ste prenovili forum je ta zelo slabo obiskan.Skoraj nobena tema nima niti 10 postov. Priznam, da ga tudi jaz dosti manj obiskujem zaradi nepreglednosti in nasploh nekako mi ni več zanimiv. Slabo si je zamislil moderator, ker tole ni vse skupaj nič.

Jaz sem zbolel, ko sem videl kaj so naredili iz tega foruma.

Vsak je svoje sreče kovač ali nesreče kurjač.

nova
Uredništvo priporoča

Forum je še vedno več kot superfantastičen.  

Glavno da je darči čater, podganji fris – zapohana podgana veselo, da lahko spet trola pod stotimi vzdevki, od xrobeja dalje. To smrdljovo zgubarsko, bolno, vsiljivo, nadležno spako pa sploh ne moti, da nič poglavitnega na forumu še vedno ne deluje.

Važno, da je ničvredno viharno prisotno po novem 24 ur na dan. Ob vsaki uri, vremenu in pritisku trola neumnosti. Še dobro, da se je cepil, saj je po dolgem času spet zavohal žensko, pa čeprav skozi masko.

Mah brez veze, ne moreš niti replicirat na nek točno določen post, je treba kopirat, če bi to hotel. Pač želeli so, da bi se registriralo čim več ljudi, za neregistrirane jim dol visi. Tako da jaz se poslavljam, pa saj ne, da me bo kdo pogrešal, haha.

Odgovor na objavo uporabnika
OMG no, 18.05.2021 ob 05:56

Mah brez veze, ne moreš niti replicirat na nek točno določen post, je treba kopirat, če bi to hotel. Pač želeli so, da bi se registriralo čim več ljudi, za neregistrirane jim dol visi. Tako da jaz se poslavljam, pa saj ne, da me bo kdo pogrešal, haha.

Multinične neregistrirance bi tako morali ukinit, kot je to na vseh normalnih forumih. Svobodno beri koiko ti paše, ne moreš pa neregistrirano trolat. Tako bi moralo bit.

Jaz se nočem registrirat, ker ni minil dan, da se ne bi usajali glede tega ali onega registriranca. Pa kdo je, pa kje živi, še vaše fotke so objavljali po monu in se z vami ukvarjali bolj kot s svojim lajfom. Hvala lepa! Grem stavit, da ni bilo malo registriranih, ki so se nehali registrirat, ko so jih takole napadat začeli.

Scena, podlaga zgleda bolj za malinivce, ne pa za zrele ljudi. Mogoče bo forum preživel edino zarad ene vrste nostalgije tistih, ki smo redno obiskovali staro sceno in čist rutinsko odprli vsak dan sč na netu. Ampak bo trajalo, če ne bo dobrih in rajc zgodb iz katerih se da zajebavat.

Trenutno je to proti stari sceni…. Bedno in ob takem obisku kot je bil prej lahko geniji, ki so naredilo to samo sanjajo.

Jaz sem mislila, da sem registrirana, pa očitno nisem..ampam ime mi pa vedno v zgornjem okencu pusti moje.. ? A to sam prek telefona ne deluje ali kako ste se vi uspeli registrirat? 🤔

 

Pa teme na desni nekdo omenja. A to tudi prek pcja vidite? Jaz imam forumsko okence čez cel ekran na telefonu..?

 

Pa muziko bi spet🙏😊

Ta forum s to obliko bo živel samo na račun viharnega cepca, saj je edino aktivno teslo tu gor. Predvidevam pa, da bo tale forum počasi izumrl. Očitno moderatorji to hočejo. Jaz se poslavljam za par dni in če bo tako ostalo več ne bom prisoten.  Haha, vsaj časa za bolj pametne stvari mi bo ostalo več.

Operirate sem ter tja po netu. Naredite kakšne linke do FOMa. Forum je v slovenščini, ampak se ga da krasno prevajati v razne jezike. Ni več potrebe po izpolnjevanju rekapče. Pišete lahko neregistrirani, tudi, če nimate absolutno nobenega e-maila. Relativno enostavno je narediti copypaste raznih slik in podobnega materiala z neta. Če imate kakšen svoj posnetek ga najprej obdelate na kakšni brezplačni spletni aplikaciji in prilepite sem na forum. Morda bi kdo odprl svojo temo kot tutorial in bolj podrobno razložil kako se to dela.

Mene motijo ubijajoče floroscentne bleščeče barve, kjer matraš oči, hkrati s pomanjšanimi črkami, ki so jih dali.

 

Forum je izgubil svoj čar. In tale ala šminkarija, kjer skorajda oslepiš, pač ni nekaj, kar te pritegne k sodelovanju, pa če je to zgolj branje, ali pa komentiranje.

New Report

Close