Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek forum spolno nasilje!

forum spolno nasilje!

že v začetku septembra je bilo rečeno, da bomo do konca meseca izvedeli, kaj je/bo s forumom… pa ni bilo nič iz tega in zato zdaj še enkrat – ali bo forum še v prihodnje kdaj deloval???

hvala in lp.

jane halifax,

Tako govoriš, kot da ti ljudje ki urejajo te forume, nimajo kaj početi in samo to čakajo, kdaj lahko naredijo nekaj, kar se tukaj gor nekdo vsak dan sprdne. Še dobro da nisem jaz tukaj zraven, ker nebi imel živce za to.

če ne morejo ali nočejo PAČ STVARI NI. So dolžni utreči vsaki želji, četudi za to ni časa ali ni denarja ali ni interesa (razen NEKOGA ki bi to imel in vsak dan teži) in možnosti? KO BO BO, ČE NE BO NE BO…
nebi reku, da bi ljudje plačevali usluge na teh ali drugih straneh, bi še razumel, da ljudstvo hoče učinek za svoj denar … mi pa vsi internet NE plačujemo (razen impulzov) in se nimamo kej pizdit, če kaj ni, tko k mi hočemo… pa pač še kje drugje probaš, če ni, se pa v rit ugrizneš in greš gladovno stavkat pred parlament.

men se zdijo te strani odlične stvar, kjer najdem skoraj vse zase in svoje morebitne probleme, če pa kaj ne najdem, pa poiščem še kje drugje … si kdaj pomislila, da morda ni tako lahko najti človeka, ki bi zastonj tukaj pisal o spolnem nasilju?

Andrej

p.s. se opravičujem, da sem živčen, ko tole pišem, sam eni ste pa res že preveč domači ratal …

no, no… zveniš, kod da sem zastavila najbolj nezaslišano vprašanje…!

se absolutno strinjam s tabo… sem hvaležna za forume, o tem ni dvoma. vem, da ljudje to počnejo prostovoljno, da so tu zaradi NAS…

me pa vseeno zanima, če je kaj že znano o prihodnosti tega foruma… ali bo še deloval, ali ne bo… to je vse! saj temu je tale forum menda tudi namenjen, ne? za vprašanja, kritike, mnenja o straneh…

ne se tako razburjati! 😉

lp

Andrej, saj je vse v redu nikar hude krvi. Jane poznam iz njenega udejstvovanja na tem forumu.
Naj povem, da je ta forum izjemno pereča tema, pravzaprav zelo težka tematika, moram pa tudi povedati, da sem se pogovarjal z Ga. Katjo Bašič, ki se zelo zavzema za te probleme, ki se dogajajo in je obenem zelo aktivna v svojem društvu. Dela na različnih koncih in po cele dneve: In kolikor sem izvedel ima zelo veliko problemov v društvu, saj se zavzemajo za marsikatero stvar, ki marsikomu ni všeč. Koliko ji to pobere živcev, energije in časa, da bi še odgovarjala je težko povedati.
Mi je pa obljubila, da bo vsekakor še sodelovala, samo da pride malo več časa.

Primož

hvala za odgovor!
upam, da se bodo stvari uredile in da se bo tudi za nas “internetnike” našlo kaj časa… ker je – kolikor vem – ta forum edini, ki pri nas obravanava to problematiko, se strastno zavzemam za ohranitev in ponovno oživitev! 🙂

keep up the good work!
lp

Lep pozdrav vsem skupaj!

Jane ni edina, ki jo zanima, kako bo v prihodnosti z delovanjem tega foruma. Glede na možnosti, ki nam jih ponujajo (Primož), menim, da lahko vsak povpraša, kar ga zanima oz. ali bo forum še kaj deloval, sicer pa naj nam povedo, da strokovnih odgovorov na naša vprašanja ne bo več. Tudi v slovenskem prostoru se je že večkrat izkazalo, da so spolni delikti zelo prisotni, zato je ta forum marsikomu(kateri) zelo pomemben, koristen.
Upam, da si bo ga. Bašič še vzela čas za vse, ki potrebujejo njeno pomoč, komentar, svetovanje, razumevanje…

LP

Metka

New Report

Close