Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek forum Starši staršem

forum Starši staršem

Primož! Na forumu Starši staršem sem poskusila oddati odgovor na eno temo, pa ga ne sprejme! Videla sem tudi, da piše, da ga mora moderator odobriti. Boš zdaj cenzuriral?

lp sončnica

ZDAJ SEM PA RES JEZNA! Danes sem v dobri veri pomagati ženskici, ki ima težave z dojenjem napisala že dva odgovora in noben ni viden?? KAJ JE TO ZDAJ??

Miša

Miša

nič biti jezna vse bo še vidno, preberite si tole sporočilo:

Primož

nova
Uredništvo priporoča

Miša

nič biti jezna vse bo še vidno, preberite si tole sporočilo:

Primož

Primož! ???

Kaj nejasno, sončnica????

primož

Nejasno mi je, da si Miši poslal naslov njenega besedila.
Medtem sem tudi jaz že videla, kaj se dogaja. No, upam, da ne bo dolgo trajalo.

Lep pozdrav, sončnica

Dragi Primož!
Kar precej sodelujem na forumu Starši in (vsaj zaenkrat) se v vročekrvne debate nisem vključevala. Kljub temu menim, da je Forum Starši odličen; nesporazumi, nasprotujoča si mnenja in včasih tudi sproščanje slabo zadrževane agresije pa so del našega vsakdana. Forum naj ostane tak, kot je: živ, plastičen, iskriv in včasih tudi malce razburljiv. Cenzuriranje in omejevanje bi Forum okrnilo. Ljudje smo različni, za marsikoga pa velja, da v življenju slabo izraža svoje potrebe in se ne zna izraziti. Če mu to uspe vsaj v pisni obliki, pomagajmo mu. Poglej, če se toliko žena odzove na kritične (ali celo žaljive) besede, pomeni, da se učijo pogovarjati, komunicirati, skratka odzivati. Kasneje vsi skupaj služimo kot ogledalo samim sebi, naša “vaja” pa je lahko odlična šola v komunikaciji (pa čeprav z na videz slabim izzidom). Morda se nas bodo ravno tako lotili naši nadebudneži, šolarji, pa najstniki,… Prepir je lahko tudi koristen.
Pozdrav in še naprej uspešno vodenje forumov!
Nina P.

Spoštovani Primož!
Kot vidim še zdaleč nisem edina, ki jo moti “pregledovanje” in “nadziranje” naših postov. Pri forumu Starši staršem mi je bilo najbolj všeč ravno ta živost, kot da bi se pogovarjali preko mejlov, v tistem hipu, ko smo potrebovale nasvet ali le lepo misel… Vem, da je bilo zadnje čase precej hudih besed, vendar menim, da bi jih z ignoriranjem utišali. Zdaj bom za kratek pozdrav puncam s foruma, pobaranje za nasvet ali zza godbo o kakem zanimivem dogodku včeraj potrebovala najmanj eno uro (zaradi zamika), namesto prej nekaj minut, preden sem se lotila dela… menim, da to ni ravno prav, zagotovo pa se bom (in ne le jaz) na na forum odpravljala redkeje (kajti časa pač tisti, ki smo na liniji v službi) nimamo na pretek.
Po svoji stari navadi (in ta je železna strajca) sem predolga…
Pozdrav in upam, da nas boš kmalu odklenil
Tinkara

Sončnica, mislil sem na vsa sporočila, njeno je žal prvo.

primož

Primož! Hvala, ker si odklenil forum!

New Report

Close