Forum za starše osnovnošolcev
Lina no…..
tole je pa bilo malo neumesno. Tukaj smo,da debatiramo in imamo vso pravico. Če bomo dobili strokovnjaka toliko bolje, vendar vseeno lahko ločimo dojenčke od otrok osnovno in srednješolcev, drugače se bomo utopili v poplavi sporočil.
Fomum o spolnosti pa ne sameva, vendar odgovarja strokovnjak, glede na svoj prosti čas, bistvo pa je, da dobite še strokovno mnenje, tako lažje premlevate svoje.
jaz v taki komunikaciji vidim samo pozitivnost.
lep dan
primož
Draga Lina, ne gre samo za to,da bi na forumu recimo mu “O naših šolarjih” “nestrokovno podkovani starši” debatirali le o nasilju v šolah. Gre le za to, da bi radi svoj forum, kje bi se pač pogovarjali o stvareh, ki se tičejo bolj staršev osnovno- in srednješolcev.
Kar se foruma o spolnem nasilju tiče – sama sreča, da je sporočil ž žalostno vsebino bolj malo….
Lep dan, Ali
Živjo
Draga Ali
Nisem mislila, da bi se morali foruma o spolnem nasilju udeleževati samo tisti, ki so imeli oz. ki imajo težave, ampak vsi tisti, ki ste bili tako glasni, da boste spremenili celo zakon, da se je začelo odvijati.
In jaz sem že mislila, da mislite resno, poem pa nič.
Ne vem a čakate samo na izpovedi zlorabljenih, kateri se vam bodo smilili???
Hotela sem reči, da vas hitro zamoti kakšna stvar, ko ste slišale za to nasilje v OŠ
je zloraba pozabljena, ne spreminjate več zakonov:(((
Lina