FORUMSKI MRK
Zdaj pa odkrito povejte kako ste preživele in prenesle forumski mrk?
Jaz sem bentila in preklinjala in bila sama nase jezna, da me sploh taka stvar spravi iz tira. Potem pa sem razmišljala, da če bi nas na to vnaprej opozorili bi lahko šla dobre volje pospravljat, tako pa sem vsake toliko časa čekirala če že laufa – in vsakič bila bolj jezna.
Na koncu me je mož skuliral in nama naložil film Stepfordske ženske in večer je prijetno minil :))))
Piki Miki, s prstov si mi snela tole vprašanje…
Poleg forumskega mrka tudi MSN-jevke včeraj nis(m)o bile razpoložene za čvek… Tako se je MTP spravila (končno) likat ob gledanju filma.
Sem bila pa danes zjutraj že kar malo nervozna, saj mi je jutranji pregled foruma postal že kar nekakšen obred…
Aja?? A nismo bile razpoložene? Nekatere smo bile, samo so bile ene zasedene, druge so se crkljale…… ;o)) Lola je pa gledala Veseli december, potem pa še zelo realističen film o vulkanski katastrofi. ;o))) Hja, če je pa ON igral!
Lepo soboto želim!
Aha… ene pa niso bile potrpežljive ;o))))))))))))
Un vulkanski film sem tudi jaz gledala, ampak je bilo treba malo pred koncem iti crkljat enega bolnika :((( Itak si mislim, kako se je končalo – a so lovili ribe na Floridi?
Ja, pri nas sije sonce! Greva malo pohajati. Smo Miklavžu pisali za sonce in ga dobili predčasno. Smo pač pridni! ;o))) Pripeljite se k nam! Bomo delili z vami!
Ha ha …še ena tukaj, ki je čekirala vsakih 15min, če se že kaj dogaja…in zraven godrnjala…jah ni kej, jaz tudi zvečer čekiram forum, zjutraj pa itak ob zajtrku obvezno berem…no pa sem se zamotila z drugimi stvarmi…telovadba, knjiga…pa je minilo..
Pa pa punce, mi gremo na sejem Sv. Andreja v staro Gorico in malo na zrak!!!
lp
Pati