Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka foto čebron

foto čebron

hej ho punce in fantje!

jaz imam pa eno vprašanje…ali kdo pozna foto čebron iz tržiča? kako kvalitetne so njihove storitve? se vam zdi drago 28000 sit za 40 fotografij…sicer moram še prašati kaj se zgodi z negativi in to….

hvala!

Lp, lara

LP!
jaz sem iz primorske in je 100 slik 45.000 sit brez vlaganja v album.
Meni se zdi tvoja varjanta malo draga
Anja

Anja, tudi jaz sem iz primorske, pa me zanima pri katerem fotografu so take cene kot si napisala?
Meni se to ne zdi drago.

Odpisi

Ciao, tudi jaz sem Primorka, katerega fotografa boste imele?

Hoj!
Jaz sem iz okolice Sežane in sem šla v Foto fantasy kjer je cenik nekako tako:

100 slik brez vlaganja v album =45.000
100 slik z vlaganjem=55.000

80 slik z vlaganjem in posebi še neke slike =65.0000
100 slikz istim dodatkom =75.000

_vklučeno je slikanje na domu
matični urad
cerkveni del

Anja

Zdravo Lara,

midva sva se poročila lansko leto poleti in sva imela Čebrona za fotografa. Midva sva bila s fotografijami maksimalno zadovoljna. Imava 68 fotografij z leplenjem in foto albumom je bila cena 56.000 SIT. Nama se to ni zdelo drago, ker so fotke res noro dobre. Slikan imava civilni in cerkveni obred, naj ti pa še povem, da sva album s fotkami dobila že zvečer na večerji, recijo tam nekje okoli 22. ure.

Če se boš odločila zanj, mislim da boš res zadovoljna. Pa vse se da z njim dogovorit. Res je fejst fant ta fotograf. Negativi v bistvu ostanejo pri njemu, ti pa dobiš tiste indexe s katerih je razvidno katere fotke so razvite oz. če želiš potem še kaj naročiti kasneje, prideš samo s tistimi indexi poveš kaj želiš in ti naredijo.

Pa dober izbor fotografa želim in prijetno poroko.

LP, Andreja*

Zdravo Lara,

midva sva se poročila lansko leto poleti in sva imela Čebrona za fotografa. Midva sva bila s fotografijami maksimalno zadovoljna. Imava 68 fotografij z leplenjem in foto albumom je bila cena 56.000 SIT. Nama se to ni zdelo drago, ker so fotke res noro dobre. Slikan imava civilni in cerkveni obred, naj ti pa še povem, da sva album s fotkami dobila že zvečer na večerji, recijo tam nekje okoli 22. ure.

Če se boš odločila zanj, mislim da boš res zadovoljna. Pa vse se da z njim dogovorit. Res je fejst fant ta fotograf. Negativi v bistvu ostanejo pri njemu, ti pa dobiš tiste indexe s katerih je razvidno katere fotke so razvite oz. če želiš potem še kaj naročiti kasneje, prideš samo s tistimi indexi poveš kaj želiš in ti naredijo.

Pa dober izbor fotografa želim in prijetno poroko.

LP, Andreja*

Glih dans sem bla pri fotografu.Skoraj me je kap-70.000 sit za 120 fotk od doma do zabave.Grozno drago.Je kje kak bolj uugodna varijanta. Sem s Koroške.

midva sva imela fotografinjo, ki dela za foto čebron. bilo je enkratno – sproščeno in zabavno. slike so super in ni problema z nadaljnjim naročanjem in razvijanjem. mogoče je res malo dražje, ampak saj se ne poročaš vsak mesec – se splača!! pa še en nasvet: pametno je izbrati fotografa, ki pozna ambient, kjer se bosta poročila. pri naju se je to obneslo, saj se ne zgublja časa s poskušanjem kako stati in kje je bolje. pa srečno!! urša

Negativi ostanejo njemu – slike so pa špica!!

LP

Oj!

Danes sva bila tam in sva se kar odločila zanj. Ker bo samo civilna poroka je rekel, da pride v poštev 50-60 slik, kar znese ok. 40.000 sit – meni se to ne zdi ful, ful drago. Dvomim, da je drugje občutno ceneje. Za album bom pa še videla – tam mi ni noben preveč všeč, tako da ga bom najbrž kupila drugje in ga nesla tja.

Lp, Ajs

koliko so potem slike če jih daš še za svate pa starše pa nevm za koga še delat? če je 700 sit sloika je kr drago pomoje…

Oj!

Zahvale so sliko vred 300-350 sit. Bo pa imel v roku enega meseca en nov model zahval, ki bo pomoje kar o.k. Drugače pa je rekel, da so kasneje slike za ponaročilo 100 ali 150 sit – mislim, da velikosti 9 x 13 in 10 x 15 in da pri večjih količinah da še popust.
A misliš, da se tudi svatom da tako velike slike za 700 sit? Jaz ne vem – do sedaj smo vedno na poroki dobili zahvalo s sliko 10×15. Res pa ne vem, kako je za domače….

Lp, Ajs

jah vsem gotovo ne..ampak sej veš kako je..pričam moraš dat saj tisto zgibanko s slikami, pa staršem eno večjo zgibanko s slikami in pol še bratje in sestre težijo in najde se še kaka teta..ma ne vem…

upam da se bo moj brat zmenil danes z enim fotografom nizozemcem ki je baje totalno odpuleno dober fotograf (na nizozemskem je predaval na fakulteti za fotografijo) in je prov specializiran za poroke..je reku brat da so se tut že iz maribora na morje pelal da so delal fotke na obali pa v morju do kolen v poročni obleki pa take fore..sicer je mal draži ampak če ma res take fotke se mogoče splača..pa upam da bo dal kak prijateljski popust :))

midva sva dala staršem in pričama po 10 slik velikosti 10×15, potem še babicam po 5 slik iste velikosti in mojim prijateljicam, ki so bile na poroki po 4 slike. ostalim svatom (tete, strici itd.) sva dala eno sliko 10×15 in mislim, da je to povsem dovolj. res je drago, ampak tako pač je. saj se splača, ker so slike res lepe. midva nisva nobenih zgibank in zahval kupovala. kupila sva vizitke (ročno trgane) in kuverte in sva na vsako vizitko nalepila eno sliko (za vse enako), noter pa napisala v spomin na najino poroko. staršem in pričam pa še kratko zahvalo. na istem papirju sva imela tudi ročno napisana vabila, tako da je bilo v stilu in vsi so bili zadovoljni. ostale slike sva dala pa kar zraven v kuverto in ni bilo nič grdo – vsaj nama se ni zdelo.

lp in srečno!!

urša

Jaz sm vidla Čebronove slike ful so lepe, je pa res da vsako poroko slika na enak način, samo boš itak imela samo svojo poroko slikano! Po moje je dobr, pa še zvečer že prinese album s slikami, ne vem pa kako je če si od kje daleč!

Mene pa zanima če je katera razmišljala da bi se šla slikat slikat k fotografu, da bi naredli portreta? Kam boste šle, mene zanima Ljubljana!
Čao

jaz sem bla učeraj pri tistem fotografu iz nizozemske …nore fotke! čebronove se skrijejo :)) pa tut cenovno je tok drag k pa čebron..za 45 jurjov bo naredil 60 slik pa še kako več + zgibanke za starše in priče po 6 slik + še ene 5 tavelikih slik…za 70 jurjov bi pa naredil 70 slik pa še kako več, + albium, + 4 zgibanke, + več večjih slik! slike so pa res take da dol padeš! je profi fotograf..njegove slike lahko zasledite v vodič za poroko mislm da od lani…ko so notri slike od miše novak, janje zupan…pa tut svoje albume ja kazou! noro! dela pa drgač tut pri foto muc v kranju doma je pa iz mednega!

naredi pa cel foto sešn! res kar hoč!
ko dobim te fotke bom nardila svojo poročno internet stran! gotov boto super!

Lp, lara

Kam pa si se šla pa zment oz. pogledat njegove fotke? A moraš it v Foto Muc v Kranj?

jaz sem bila pri njemu doma, ker ga moj brat pozna preko tega foto muca…drugače se pa lahko v kranju oglasiš v foto mucu, in tam ima cel portfolio album….bom pa zvedela še ime in priimek točen in telefonsko, pa ga lahko kar direktno pokličeš, kar ima še raje!

Ful fajn! Hvala. Ko bom kaj hodila na Gorenjsko se bom pa oglasila v Mucu in pogledala fotke!

New Report

Close