Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek foto DM

foto DM

Ali lahko prekličem slike in mi ni treba nič plačati?

Dobiti bi jih morala v 1-3 dneh, vendar čakam že 11 dni. Jutri grem preverit in če jih ne bo, jih bom preklicala in šla naročit drugam. A mi lahko kaj “težijo”?

Zaje*bi jih. Plačaj slike in jih ne vzami.Pusti jih njim.

DMfotobar, svoje vprašanje sem postavila zelo resno, zato pričakujem tudi resne odgovore.

Na tvojem mestu bi poklical v laboratorij, se preden bi postal ves besen, torej kakih pet dni nazaj in jih vprasal, kako kaze s slikami. Ti se pa puscas v nevednosti.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Marko, fotografije so bile narejene že prvi dan. Imam vse informacije. Samo so se na poti izgubile ali kaj jaz vem kaj. In jaz nimam več časa čakat. Zato ali jih dobim jutri ali … grem kam drugam. Zanima me samo, ali lahko sploh zdaj kar tako odjavim in grem fotografije naredit drugam?

Pa kaj nimaš montiranega post kastla?
Preveri!

Preveri![/quote]

???? fotografije bi morale že pred 10 dnevi prispeti v poslovalnico, ki sem jo izbrala

Preveri![/quote]

???? fotografije bi morale že pred 10 dnevi prispeti v poslovalnico, ki sem jo izbrala[/quote]

Sporoči jim (ali jim odnesi tja) telefonsko številko, da te pokličejo!

Slike nekje so, naj jih oni poiščejo. Torej pokliči jih, jim povej, da naj ti še isti dan sporočijo, kje so, sicer jih boš naročila drugje. Tako bi jaz.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Razen, če so bile kake “posebne” fotke, pa jih je mogoče kdo obdržal. :))

Marko, slike so za rojstni dan. Zato je bilo že zdavnaj nujno, da jih dobim. Tako, da če jih jutri ne dobim, bom šla drugam. Sicer jim prejšnjič tega nisem povedala, ampak ne preostane mi drugega.

Je pa škoda za njih, ker sem prvič naročila slike pri DM. In tudi zadnjič.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close