Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka FOTO FANTASY

FOTO FANTASY

LP!

Imam vprašanje če kaj bolj poznate to trgovino!
Kako imajo v programu 90 slik 45.000sit, namreč me skrbi, da je računan in slikan samo civilni in cerkveni del brez ohceti?
Ali če razdrem dogovor kaj narobe, kavcijo sem plačala in je ne pričakujem nazaj?!
Anja

Anja, to je pa zelo poceni. Jaz sem za 60 slik dala 110.000 SIT, ampak so slike čisto drugačne kot pri FOTO FANTASY. Meni njihove enostavno niso všeč. Je pa res, da je tudi moj fotograf slikal samo pri meni doma, ko me je fant prišel iskati, potem civilni del pa še poročni.

Lp Urša

Moja fotografinja bo slikala na civilni poroki in cerkveni, pa me bo prišlo okol 50.000, ne bo pa slikala nič na ohceti, ker bo dost “domačih” fotografov. Kar bodo slikali je ples, rezanje torte, metanje šopka, bo pa vse to snemal uradni snemalec, ki bo potem dal na CD, lahko dam tud razvit slike. A si ti Urša mogoče meni obljubila besedilo za zahvale? Lepo prosim, če mi ga lahko pošlješ, hvala in lp M!

Sestra je imela foto fantasy na svoji poroki. Slike so fantastične !!
Res je malo več plačala in še nekaj doplačala, da so ostali do
poroke, ampak za takšne slike se splača.
Pa še vse ti uredijo v albume, črnobele in barvne slike, z raznimi
okrasitvami strani……..
Ne bo ti žal!

pozdrav, anita

Ja, jaz sem ti obljubila besedilo za zahvale. Sem ga zopet pozabila doma, ker sva se z možem preselila v drugo stanovanje, zahval pa še nisva razdelila in jih imam pri starših. Računalnik imam tudi pri starših in v službi, doma ga nimam. Bom šla danes popoldan k staršem in ti poslala besedilo.

sory

Lp Urša

Res je, vse ti dajo v album, ampak slike naredijo bolj majhne, pa še ful jih razrežejo.

oj!

Včeraj sem klicala in povedala kar je na stvari in mi je rekla naj se oglasim pri njej da mi vrne 10.000 sit nazaj.
Anja

Kdo ti bo pa sedaj slikal, ko si njih odpovedala, če prav razumem?

Lp Urša

Foto Majhenič iz Domžal bo na civil, cerkveni del in ohcet, kar mi fantasy ohceti ni omogočil cena 90 slik 50.000

Anja

Meni je Aprila slikal poroko fotograf Boštjan, ki se ga da dobit na mail
[email protected]. Računal je 50000 za 100 slik slikal pa me je na domu, civilni in cerkveni del pa tudi v gostilni.

New Report

Close