Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek foto knjiga

foto knjiga

Če naročim foto knjigo, lahko dam v njo le fotografije ali tudi tekst?

V bistvu želim narediti nekaj strani teksta (potopis) in vmes nekaj fotografij.

Kot neka tanka knjiga pač, le za lastno uporabo.

Kam dati izdelati kaj takega?

Jaz sem naredila pri digifoto. Tudi tekst lahko vstavis. Program je dokaj preprost in ga hitro usvojiš, omogoča pa dokaj široko paleto stvari.

Je kaj omejitev glede števila znakov v tekstu?

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 3347, 24.04.2025 ob 11:32

Je kaj omejitev glede števila znakov v tekstu?

Največ trije mekani ć-ji.

Jst sem delala na cewe.Imaš full možnosti oblikovanja,od različnih strani(priložnosti primerna npr ob poroki sem.dala s simboli poroke,ob rojstvu otroka s simboli za dojenčka).Sem pa delala za abrahame in v knjigi zajela življenje do takrat.Pišeš seveda tudi lahko.Pisave so na izbiro različne,prav tako velikost.

Pupa mala, 24.04.2025 ob 12:19

Jst sem delala na cewe.Imaš full možnosti oblikovanja,od različnih strani(priložnosti primerna npr ob poroki sem.dala s simboli poroke,ob rojstvu otroka s simboli za dojenčka).Sem pa delala za abrahame in v knjigi zajela življenje do takrat.Pišeš seveda tudi lahko.Pisave so na izbiro različne,prav tako velikost.

Cena?

se odločam že dlje časa, 24.04.2025 ob 12:32

Cena?

UF se ne spomnem več,ker je to že dolgo nazaj.

Meni ima najboljši program za izdelavo cewe.

Lahko narediš vse kar si naštela, čisto poljubno lahko oblikujes,  tudi  razne okvirje in maske za slike imaš v programu, clip ARTE…

Cena je odvisno od tega koliko strani ima knjiga, ali je trda, mehka vezava, ali velik, mali format, zbije platnice ali ne, mat tisk ali ne…  Za veliki format do 26 strani je bila  cca 40 e.

Je cena knjige osnovna plus obvezno se obdelava naročila 1,5 e potem so pa se raznoraznih dodatki (zgoraj našteti) jaz sem recimo vključila tudi video preko črtne kode.

Narediš si jo sama v programu.

New Report

Close