Fotoaparat do cc 150 EUR
Potrebujem en fotoaparat in sicer pojam nimam, kaj naj kupim. Ne slikam toliko in takih stvari, da bi moral biti ne vem kako profesiolanelen, vseeno pa naj bi bile slike nekje srednej kvalitetne, da se jih da objavit tudi na spletni strani.
Moj ima en star fotoaparat, tisti ta tanek, Canon, s katerim je pač zelo zadovoljen in niti ne razume, zakaj rabim jaz svojega… Ampak ta fotoaparta dela obupne slike, ko slikam npr. živali, pa da slučajno tekajo okrog, je skoraj taka slika kot da je posneto z mobitelom, obupna… Zgleda kot da bi bila sestavljena iz nekih pik…
Slikam tudi kake izdelke – cca 30 cm velike, ki se bi naj dobro videle na sliki.
Za firmo je treba kdaj kakšno stvar poslikat – to pa gre včasih za kake manjše podrobnosti, včasih pa za cel prostor…
Fotoaparat naj bi bil čim manjši, ker ga moram stalno nosit s seboj v torbici, zato nočem velikega – a sploh obstaja tak manjši, da je možno slikat in manjše podrobnosti (se sicer vidi tudi s tistim ta navadnim, sam bi bilo boljše, če bi se bolj…) in da lahko hkrati zajame čim večji kot? Pa da po možnosti ni treba menjavat objektivov – saj če to skupaj ne gre, si za kake take fotografije, ki bmoraj biti bolj profesionalne izposodimo fotoaparat, ker je to bolj redko (npr. za spletno stran, ki mora bit bolj profesionalna..), zato ni nujno, da je ne vem kaj…
jest ti predlagam da morda kupiš:
DIGITALNI FOTOAPARAT CANON
jest se s fotografijo ukvarjam bolj profesionalno in sm tega že imela. Men osebno je zlo fajn. Imela sem ga 5 let in tut ful dobr slika. Več podrobnosti si lako ogledaš na naslednji povezavi http://www.mimovrste.com/artikel/1730014824/digitalni-fotoaparat-canon-powershot-sx150-is-srebrn-darilo
In tudi cena je pod 150 €. Odkar sm ga jest kupla to je blo leta 2004 se je cena že zelo spustila-
Drgač pa lahko še malo pobrskaš po mimovrste.com ali pa na big beng in drugih stvareh
V primeru dasi ga boš kupla ti gotovo ne bo žal