Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek fotografije otrok za v denarnico…

fotografije otrok za v denarnico…

Zanima me, kdo izdela fotografijo v velikosti žepnega koledarčka ali kreditne kartice, da gre z lahkoto v denarnico…. in da je fotografija tudi iz tršega materiala, mogoče nekaj takega kot so kartice? Dela to kdo preko neta? Iščem in ne najdem, a novo leto se bliža in dedki pa babice bi bili veseli izvirnega darila….
Hvala!

Hej, dobra ideja! Tudi mene zanima kdo bi to naredil…

Jaz imam v denarnici hčerkine slike velikosti kot jo naredijo za dokumente.

Ne vem če kje delajo takšnjo dimenzijo kot bi jo rada ti.

Kar zadeva pa boljši – trši material … sama to rešujem s plastificiranjem, vse drugo se mi zdi hitro uničljivo.

pri vsakem malo boljsem fotografu prodajajo mini albumcek za v denarnico,(plastificiran, lepo oblikovan pravokotnik- v velikosti bancne kartice)- sicer moras obrezat sliko, kje pa delajo take manjse fotke pa ne bi vedela

V Ljubljani pri Foto Matkovič naredijo natanko to, kar ste opisali, da želite-nam so že lani naredili eno reklamno….

Žepne koledarčke tiskajo tudi tule, čeprav za moje pojme malce (pre)drago:

Če imaš možnost, si slikico pomanjšaj na računalniku sama, jo sprintaj na malce trši papir (npr. šeleshamer, čeprav je tudi na navaden papir čisto okej) ter prelepi s samolepilno folijo.

Poglej na Mi ta “darila” prakticiramo že nekaj let in so sorodniki več kot navdušeni. Izdelujejo pa kartice iz plastike, kvalitete kot bančne kartice, tako da so zelo trpežne in se ne uničijo in ne zbledijo. Naše babice imajo že celo zbirko teh slikic.

Obstajajo tudi taki prozorni samolepilni okvirčki, ki jih samo nalepiš na fotografijo, fotografijo obrežeš okrog okvirčka in imaš. Jaz imam že 7 let moževo fotografijo tako v denarnici in je še vedno taka kot takrat, ko sem jo spravila.

---------------------------------------------------------------------------------------------- Ker ne verjamem v telo, rad bi te videl v srce. <http://tamala0801.moj-album.com>

koliko pa to kaj stane se mi zdi res dobra ideja za darilo, midva imava kar tiste slikce ki jih dobis pri slikanju za dokumnete, samo bi tale izvedba bila res lepsa in zanimivo darilo

res me zanima cena, ali to kdo dela na v okolici jesenic?

Foto Klavdija v Štepanjskem naselju.Cena pa mensezdi okol dvesto al tristo tolarev.

Meni pa je to naredil Foto Daris na Dobrovi pri LJubljani. Mož in sine sta se šla slikat za osebno, potem pa nas je še vse tri posedel skupaj in slikal. Naredil je tako lepo vizitko za v denarnico, za vikat.

New Report

Close