Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka Fotografiranje poroke od 70 evrov

Fotografiranje poroke od 70 evrov

Pozdravljeni!

Sem fotografinja z Maribora in že dolgo se ukvarjam s poročno fotografijo, ter nudim profesionalno poročno fotografiranje od 70 evrov dalje.
Možno fotografiranje v Mariboru ali okolici. V primeru interesa, se lahko dobimo na sestanku, kjer vam pokažem moja prejšnja dela s porok.
Mislim, da ta dan nebi smel biti povezan z denarjem, zato imam zelo prijazne cene. Nudim profesionalnost, resnost in seveda odlične kvalitetne fotografije.

Lep pozdrav.

Za več informacij mi pišite na:

[email protected]

TOOO JA, KA LAHK, 70EUROV ZE? KA KO BI KAR ZA 15EUR

A ni to malo poceni?

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAAHHA

Za dol past:)

To je hec, a ne?

Jaz bi jo dejansko najel. Z veseljem bi jo gledal kako se za 70e muci in trudi. Seveda bi njene fotografije potem sezgal. Pa seveda najel ustreznega fotografa v startu.

A se da kakšne slike videt?

Ja, postajamo država, kjer nekateri avtorji (fotografiranje je AVTORSKO delo!) že delajo za honorar 4, 5, ali 7 evrov na uro.

In ja, moj znanec je našel v Ljubljani maserko za klasično + erotično masažo, ki masira za 17 (sedemnajst) evrov na uro. Do “srečnega” zaključka!
Pri taki ceni se moški najbrž ne vpraša, če ima punca narejen kakšen tečaj klasične masaže. :)…

In Kitajci, kot smo prebrali, delajo mesečno (in to velika večina!) 400 ur za protivrednost ušivih 150 evrov, ali celo 150 dolarjev (kar je še manj)…

In mi bi radi gospodarsko rast in ne vem kakšen BDP? Ob dejstvu, da je že skoraj polovica državljanov na zanesljivi poti s siromaštvo…

Drago dekle!

Naj ugibam: stara si 17, ali 18 let, s fotografijo se ukvarjaš od 14. leta, glede na tvoja leta seveda živiš pri starših, ki ti plačujejo položnico za mobilni telefon in priklop za internet, za vse ostale stroške (ogrevanje, hrana, ostale položnice) je seveda tudi več kot samoumevno, da jih plačujejo starši, dajejo ti žepnino za kofetkanje s prijateljicami, kupili so ti opremo. Nimaš moža, ne otrok, ne avta, ne kredita, torej nobenih velikih porabnikov denarja
Zato seveda fotografiraš za 70 € in kakšni nevedneži te bodo celo najeli!

Naj ti povem, da drugi od tega živimo in preživljamo tudi take kot si ti (naše otroke).
Osebno ne mislim, da nam hodiš v zelje, saj po mojem mnenju velja: vsakemu svoje, a čisto tako vseeno dobronameren nasvet: dvigni ceno na običajnih 600 € +.

Pa srečno!

New Report

Close