Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Poroka fotografiranje

fotografiranje

Mene pa zanima če poznate kakšnega ugodnega fotografa. Stvar je taka da si pač ne morem privoščiti kakšnega priznanega, naneslo je tako da pač sem jaz brez službe in z dvema malima otrokoma. poroke pač ne bomo prestavljali če ne bom našla nobenega cenovno primernega bom pač rekla kakšnemu svatu če bi mal poslikal med obredi.

Pa lepo vas prosim da se ne kregate med sabo (sem prebrala temo Snemanje poroke)

Ko sem za naju iskala fotografa, sem med drugim naletela ne enega mladega tipa, firma amris, poglej na netu. Mislim, da je cena fotkanja 350 €, fotoknjiga oz. foto album pa še posebej.

ŠtudentkaLJ,

Sva par, ki se profesionalno ukvarjava med drugim tudi s fotografiranjem porok, imava svoj studio tako, da vam tudi po želji narediva album s poročnimi fotografijami. Za informacije o ceni fotografiranja in poročnemu albumu lahko pokličete na: 041 877 351 ali 031 611 827 kjer vam bova po želji tudi predstavila in odgovorila na vsa vprašanja.

Lep pozdrav,
Lidija in Grega

Pozdravljeni!

V kolikor še niste našli primernega fotografa, me kontaktirajte, pa bomo poskusili najti primerno rešitev. Vsekakor razumem vašo situacijo in menim, da se ob dobri volji najde tudi prava pot.

Z lepimi pozdrav,

Nikola 031 644 886, [email protected]

foto amris je meni tko. same slike so lepe, vendar me zelo moti kaj je na slikah. čist ene nepomembne stvari od katerih slik res ne potrebuješ. leva stran avta, naprsni šopek, en ata, ena gospodična,…? kdo te slike sploh potrebuje? eni pač ne vejo kaj morajo fotkat. jaz takih slik nebi želela. če fotograf neve kaj hočem jaz na slikah za mene ni dober fotograf.

Kontaktiraj Katjo Malbašič, z njo se da po mojih izkušnjah vse dogovorit.

lp

poglej si stran http://www.dream-moment.com/. meni so slike zelo lepe

Pozdravljeni!

Če še morda nimate izbranega fotografa vam sporočam, da promocijsko fotografiram brezplačno prve tri pare, ki me izberejo za fotografinjo. Sem iz Maribora.
Za več informacij mi lahko pišete na mail: [email protected]

Lahko pa vam tudi preko maila dam link moje spletne strani.

Lep večer še naprej.

Zivjo! 🙂
Tudi jaz bi bila pripravljena promocijsko fotografirati tvojo poroko (ce je v oktobru ali kasneje, ker takrat pridem iz Amerike). Imam kar nekaj izkusenj s fotografijo, naceloma fotografiram portretno, fashion fotografijo (lahko posljem primerke), otroke, druzinice in podobno.

Lahko me kontaktiras na email: [email protected], ce si zelis videti primere mojih fotografij.

Zivjo! 🙂
Tudi jaz bi bila pripravljena promocijsko fotografirati tvojo poroko (ce je v oktobru ali kasneje, ker takrat pridem iz Amerike). Imam kar nekaj izkusenj s fotografijo, naceloma fotografiram portretno, fashion fotografijo (lahko posljem primerke), otroke, druzinice in podobno.

Lahko me kontaktiras na email: [email protected], ce si zelis videti primere mojih fotografij.

Poiskusiš lahko tudi tukaj…poročni fotograf.

http://www.wix.com/vajindan/produkcija#!

Ce je tvoja poroka v oktobru ali kasneje, lahko promocijsko tvojo poroko fotografiram tudi jaz.
Sem mlada fotografinja, ki sicer se nikoli ni fotografirala poroke (vem, da je to specificna stvar, ampak enkrat moras zaceti).

Seveda je vse brezplacno.
Kontaktiraj me na: [email protected] (ali kdorkoli, ki si zeli brezplacnega fotografiranja – posloala bom tudi nekaj primerov moje fotografije).

Če iščete POROČNEGA FOTOGRAFA

POROČNI FOTOGRAF

New Report

Close