Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Fouš?

Fouš?

Zakaj eni, takoj rečejo da si fouš, če recimo koga skritiziraš. Pravzaprav ne če kogarkoli skritiziraš, ampak če skritiziraš kakšno recmo znano osebo (ženskega spola, no če bi bila pa moški, pa verjetno če bi skritizirala moškega). Če recmo rečem da mi ima ena znana ameriška oseba (pevka, dobra rit, joški, postava, lasje in vse ostale telesne značilnosti, ful keša, bla bla …) pa potem rečem da je totalno zafnana in da mi gre njen zafnan glas na živce, potem to takoj pomen da sem ji fouš, al kaj ? Ko sem pa recimo skritizirala Brada Pitta, je blo pa vse u redu.
Men tuki ni logike.

Ma ja no… kaj je sploh treba druge kritizirat?! Če že nimamo kej lepega za povedat, bodmo tiho…. alpa vsaj skritizirajmo sebe:)))

No bom drugače rekla. Komentirat. Sej če kej lepga o komu povem potem je vse ok. Se noben ne pritožuje. In če povem kakšno pohvalo na račun koga, potem se mi ne zdi nič narobe če kdaj koga skritiziram. Samo se mi zdi da si malo narobe razumela. Jaz ne kritiziram navadnih ljudi v glavo (ok kakšne opazke že dam včasih). Tukaj se gre za znane in slavne osebnosti, te pa kritiziramo, komentiramo, hvalimo, vsi in kdor trdi da ni še nikoli komentiral kakšno javno osebo (pozitivno ali pa negativno), ta 100% laže. Ker takšnih čistunov da nebi vsaj kdaj pa kdaj koga pokomentiral, pa sigurno ni.

Ker če ne Slovenci ne bi bili Slovenci. Veliko jih je fouš vsem po vrsti…sej veš kako gre..važno da je avto večji od sosedovega….in po temu sodijo tudi tebe.
Torej tisti ki ti pravi da si fouš..je sam fouš..mogoče tudi tebi.

Vsak včasih malo kritizira. Fouš? Ne…… Pač povemo kaj si mislimo.

Točno tako tudi jaz pravim.

Se strinjam Izidora!

Jaz recimo sem zdej vsem vam fouš, k se vam da tolk nakladat. Priznam, sem fouš.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close