Fragrance Parfumes – eno vprašanje
Hej, a kdo kupuje parfume na https://fragrance-perfumes.com/ . Zanima me, če so parfumi res dobri približki originalom, al je kar nekaj.
Ne vem, ne kupujem. Ni tako drago – poskusi, pa boš videla. Čeprav po drugi strani za nekaj teh replik dobiš že originalnega.
Drugače pa je teh replik parfumov kar nekaj, tako da imaš izbiro med različnimi znamkami:) Ponavadi niso tako slabi, je pa vprašanje, koliko časa zdržijo in če so razlike ravno tam, kjer te motijo.
Ne poznam spletne trgovine, ti pa svetujem, da preizkusiš original parfume v Mullerju ali Douglasu, izbereš najljubšega, potem ga pa kupiš na Spletični ali Notinu, ko imajo popuste. Tako lahko zelo ugodno dobiš original parfum. Ponaredki so navadno le približek originala, slabše obstojni, bolj alkoholni in vsebujejo dvomljive, tudi škodljive sestavine.
Od vedno uporabljam Chanel nr5. Ker mi je zmankal.. sem rekla ok .. vidla reklamo na instagramu fragrance parfumes.. sm si rekla probam dokler cakam da se mi dostavi original. Dobila opeklino suho kozo na roki, koza me je pekla, glava me je bolela cel vecer. Neke hude kemikalije. Tako da opozarjam vas punce. Prosim ne kupujte. Raje prisparas za original in ti bo trajal tudi leto in vec. Kot ta njihov fake. Ne disijo niti podobno.. plus tega tej ki delajo reklamo na instagramu wanna be influencerji. So placani za to.. kaj res mislite da pri vsem kesu uporabljajo njihove parfume? Noup.. mocno dvomim.
Pozdravljeni,
V nasih parfumih so samo kvalitetne sestavine in ni parabenov, kateri povzroča glavobol.Ni možno, da bi dobili opekline, ker ni takih sestavinm notri. Nam je pregledala zdravstvena inspekcija sestavine in so vse skladne z zakonodajo in kvaliteto. Seveda, pa če kdo kdaj ni bil zadovoljen z nasim parfumom, smo mu vrnili celotno kupnino nazaj.
Zelo nam je pomembno, da so nasi kupci zadovoljni in se dajemo v parfume samo najboljse sestavine in prvo kvaliteto.
Lep pozdrav
It’s an interesting question! From my experience, the quality of approximations can really vary depending on the brand and ingredients they use. Some replicas can come close to the originals, especially in terms of top and middle notes, but longevity and depth often differ. For a more authentic experience, exploring the best perfumes in Dubai might be worth considering, as the region is renowned for its exceptional fragrances. Have you tried any from there?