Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Franci Matoz

Franci Matoz

Malce neumno vprašanje, pa vseeno – a mogoče katera ve, če da nasvet tudi preko mail – a, ali je potrebno k njemu osebno? Če ima katera izkušnje z njim? Daleč je 🙁

Najdi si odvetnika v bližini. Če je razvpit, ni nujno, da je najboljši.

To vem, ja. Ampak v bližini pač ni nobenega dobrega odvetnika, gre pa za zelo težko zadevo, zato potrebujem res dobrega.

Ja pol si pa vzam dobrega odvetnika, ne pa razvpitega.
Dobrih je pa kar nekaj, vendar so javnosti povsem neznani.

V kakšni komplicirani zadevi ti po moje noben odvetnik ne bo dal nasveta po mailu.

Za mail sicer ne vem. Imajo pa za nove stranke na voljo določene ure. Tam predstaviš svoj problem (ne njemu) in te potem obvestijo ali te sprejmejo kot stranko ali ne. Če pa rabiš kakšen manjši nasvet ga pa dobiš takrat takoj.
Meni so večkrat (dobro) svetovali in nikoli računali ker je šlo za neprofitno zadevo. Za ločitev recimo so mi pa ustrelili ceno, ki me je na rit sesedla :)))

Saj bi ga vzela, pa če ga ne najdem. Matoz je pač priznano dober, ostalih žal ne poznam. Mi lahko ti koga svetuješ?

Hvala za odgovore.

Odsvetujem Matoza. Razen, če imaš primer, ki ga bo izstrelil v dnevne novice, kajti le za take primere se znajo tam potrudit. Željni pozornosti uibr.

http://e-odvetniki.com/odvetniske-pisarne/44/odvetniki/585

Mislim, da ima radio 1 ali pa hit neko akcijo, svetoval naj bi prav Matoz, povedali so tudi njegov mail. Mogoče pobrskaj po njunih spletnih straneh.

Najlepša hvala.

It’s a f****** joke! A res vsemu nasedete, al kaj?

To je brezplačna reklama, …………za tiste, ki nasedate.
Če bi bil edini v Sloveniji, ga ne bi vzela. Pravi ne rabijo take reklame.

Tak odvetnik, ki se spušča v tožbe, kjer je že vnaprej jasno da bo izgubil, že ni dober.

S tem mislim na zadnje tožbe proti državi, socialnim delavkam, Duhovnikovi na darsu… ki mu prinašajo ogromno medijsko popularnost – reklamo.
Tožbe, da je presednica uprave darsa kriva da je Maček pijan peljal po nasprotnem pasu in ubil tri ljudi pa ne bo dobil.
Ampak od te medijske popularnosti bo najbrž več potegnil, kot bo izgubil z izgubljenimi tožbami – ki jih verjetno financira njegova stranka.

Taki, ki gredo proti državi imajo jajca in denar. Jih imaš ti in tvoj ziheraški odvetnik?!

Priporočam ti Gvozdiča. Je še najbolj sigurno,da boš dobila.

Glej, vzameš ga glede na to, kaj rabiš, niso vsi super za vse. Torej povej, za katero področje ga iščeš.

Nimam še svojega izbraneg odvetnika.
jajca da bi tožil državo že imam, nimam pa odveč denarja, da bi te že vnaprej izgubljene tožbe financiral.

Franci Matoz je car.

nikoli ne vzemi njega…..groza…..

FRANCI MATOZ JE VEČ KOT CAR, TO JE KRASEN , ODLIČEN ODVETNIK. ON JE TUDI ČLOVEK IN TO VELIKO POMENI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Franci Matoz
je seksi, je ful dober odvetnik. ki si ga želim ob sebi takrat. ko ga bom potrebovala!

New Report

Close