Franci Planinšek
rekel je:
Vsi poznamo izrojene podobe operiranih posameznikov, ki so šli predaleč, in kažemo s prstom nanje. Kako pa prepoznate pristno željo? Še posebno če pride k vam v ambulanto par, v katerem bi on na njej večje prsi, ona pa bi sicer tudi, ampak – kdo ve – si tega res želi?
Veste, kaj želi ženska, ki hoče vaginoplastiko (Poseg, sicer neboleč, je še kar brutalen. Laserska sonda skozi reže sprosti energijo, ki povzroči opekline notranje stene vagine. Ko se rane v sluznici celijo, se kolagenska vlakna krčijo in posledica je zožanje po celotni dolžini, op. p.)? Dober orgazem! A ta ni odvisen od širine vagine, temveč od kakovosti samca. Tisti, ki zna, zna. Velikokrat ženskam svetujem in rečem – zamenjajte samca! Naj se on operira! Si ga poveča ali pa odreže zaradi mene. No, zame nobena vagina ni preširoka. Problem torej ni pri ženskah, temveč v tehniki. Kdor ženske ne zna spraviti do orgazma, pač ne zna.
Pri meni je bil pred 14 dnevi par. Gospod izobražen intelektualec, žena pa lepotica, vitka, rodila mu je dva otroka. Imela pa je povsem razbrazdan trebuh. Otroci, ki so telovadili v njej, so povzročili diastazo rektusa. (Trebušne mišice so se ji razmaknile, op. p.) Povedal sem, kako lahko rekonstruiram trebuh, pa je že vmes posegel gospod in rekel – Hja, kaj pa dojke?! »Gospa, vas motijo dojke?« sem vprašal. Pa je malo mencala in le stežka izrekla, da on o teh dojkah nenehno govori. Soproga kar naenkrat trebuh ni več zanimal, samo o dojkah je še govoril. Pa sem ga poslal ven. Sam sem se pogovoril z gospo, njemu pa ob odhodu podaril plastično dojko, s katero se bo lahko igral, ko mu bo dolgčas. »Da ne boste težili ženi,« sem rekel. »Evo, žena ima svoje joške, vi pa tudi eno veliko lepo in samo vašo. Masirajte jo pa dajte ženi mir.« Premaknjenec, kaj naj rečem drugega. Gabijo se mi moški, ki hočejo tako ogabno spremeniti svoje lepe žene, ki jim rodijo otroke. Ta modrijan z diplomo je bil pravi slovenceljski butelj.
Adijo Franci!
tudi meni se takšni idioti gnusijo. In kaj so te kure gledale, da so takšne idiote izbrale?? Ja bil je človek z Etiko. Moj poklon.
[/quote]
No, le brez histerije.
Ta svoj človek z Etiko je vlekel svojega 14-letnega sina s seboj na operacijo in mu pustil šivati.
Že res, da o mrtvih vse dobro, a brez pretiravanja.
No, le brez histerije.
Ta svoj človek z Etiko je vlekel svojega 14-letnega sina s seboj na operacijo in mu pustil šivati.
Že res, da o mrtvih vse dobro, a brez pretiravanja.
[/quote]
In kaj pol, če je šival? Mar 14-letniki lahko samo ližejo sladoled in gledajo TV?
Na mladih svet stoji.Prej ko si v praksi, boljši si.