FRANCOSKA MANIKIRA
Živjo!
Ja to je res zelo lepa manikira, sama jo imam namreč ravno sedaj…..sicer sem si prejsnji teden dala urediti nohte v MB-ju, v Europarku……..včeraj pa sem si kupila francosko manikiro (3 vrste lakov-prozorni, kožni in pastelno beli) v Müllerju in si to stavrco naredila ponovno kar sama doma…in povem ti, da mi je ful ratalo…..res je lepo…in ljudje kar sprašujejo kako to, da imam tako lepe bele nohte?:)))……….tako da to je to……..sicer mi je znano, da to delajo baje po Sparih okrog tudi, če pa tudi v Celju pa žal ne vem, ker nisem s tistega konca………sicer pa ti MB tudi ni tako daleč, zato le pot pod noge in zagotavljam ti, da ti ne bo žal……..
Lp, Mateja
Čau!
Ali veš, da obstajajo taki laki tudi pri Oriflameu? pa še naslednji mesec bodo v akciji in zelo ugodni. kako si zadovoljna z ostalimi izdelki, ki si jih naročila? Upam, da so ti všeč.
Ja, jaz sem pa še kar doma. V nedeljo imam rok in včeraj je že zelo izgledalo, da bo kaj, danes pa spet nič. No, ja, če že ni do zdaj, lahko pa še kakšen dan počaka, da ne bo glih na petek 13. Čeprav nisem ravno vraževerna, ampak vseeno.
No, lp
Dunja
Živjo!
Ne vem v čem je problem pri risanju belih robov……jaz teh problemov nimam in tudi ne uporabljam nalepkic s katerimi poenostaviš barvanje robu nohta (torej z belim lakom)……no, če pa imaš težave pa kar uporabi te nalepkice, ki si jih nalepiš na konico nohta in potem je stvar enostavnejša…….ali pa ti naj bele robove nariše kakšna kolegica, mama, sestra….
Obilo uspeha, lp, Mateja
Mateja!
Glede Sparove francoske manikure ti je odsvetujem.Sama jo imam trenutno in sem zelo razočarana kajti te punce ki to delajo so navadne študentke in nimajo pojma kaj delajo.2000 SIT boš vrgla v vodo za brez veze.Če želiš res lepo francosko manikuro pojdi v kozmetični salon ali pa reci kakšni prijateljici naj ti jo naredi saj bo enako narejena kot v Intersparu