Francoska manikura?
oj!
Jaz sem si dala tudi francosko manikuro in ker sem imela prekratke nohte mi jih je prej podalšala in nato nalakirala. časa je porabla dobre 3 ure cena 10.000 v Sežani.
Dobro premisli če si boš dala podalšat, ker se je meni ful uničla povrhnica nohta in še danes 2 meseca po tem si jih zdravim.
Nohti so mi držali 14 dni, glede na to da imam kar dosti pranja na roke, pomivanja po tleh, itd.
Anja
Živijo,
sama sem imela umetne nohte, jih nepriporočam.
Zakaj?
Zato ker ti tvoje nohte pobrusijo, da nalepijo na njih umetne.
Vzdrževanje je sledeče. Ko začne umetni noht postopoma odstopati ga moraž nenehno brusiti, tako spet poškoduješ svojo povrhnico. Svoji nohti ti rastejo in moraš umetne krajšati (ponoven obisk kozmetičarke)
Ko se ti zlomi letiš takoj tja, da ti ga zamenja.
Skratka ko se odločiš, da jih ne boš več imela imaš svoje nohte zelo tenke 0.5 mm ali pa še tajnjše …
Traja kar nekaj mesecev, da se ti noht regenerira (zraste).
Predlagam, da si kupiš od znamke Mancur lak za utrjevanje svojih nohtov!
Zagotovo je učinek dosežen. Govorim, iz lastnih izkušenj.
LP, Maša
No, sem si naredila to manikuro (oz.kozmetičarka mi jo je). Samo s svojimi nohti – brez umetnih. Sem zdržala in se mi niso prej polomili. Ampak s to manikuro sem bila pa totalno nezadovoljna.
Tistih lunic mi sploh ni fino nalepila (so odstopale, ker mi je prej z eno kremo namazala nohte in se ni dobro prijelo) – posledica – ni bili prav ravnih črt, pa še nalakirala mi je konice bolj površno. Cena 2.500. S tem, da sem si to naredila v četrtek (pred praznikom), v torek sem si pa že vse dol spucala.
Zdaj sem si naredila sama in sem za isto ceno dobila dva laka, nalepke sem si pa naredila sama. Pa še ful boljše zgleda.
Lep pozdrav!
Ma zdaj sem se tako sprakticirala, da tistih šablon sploh več ne rabim. Lake sem si pa kupila bel Manhattan super quick dry (600 sit) in za čez Nivea strong & pastel (roza – nekaj čez 1.400 sit), skratka ful dobro zgleda.
Lep pozdrav!
PS: Kaj pa naredite, ko se vam kak noht zlomi? Jaz imam enega zacepljenega, pa zaenkrat še gre.
Živijo,
Te laki niso tako kvalitetni (no kar se tiče sušenja super … tudi sama sem jih imela) ampak za sam noht predlagam to kar sem že enkrat napisla JASICA je res super!!!
Ja če st ti cepi obstajajo taki laki prav pri tej znamki.
Zlomljen noht pa sama kar z sekundnim zalepim … No, ja pa smo spet tam! Ampak mi pomaga, da mi ne gre v živo …
Ej lepo se imej in uživaj!
LP, Maša