Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek francoska manikura

francoska manikura

A mogoče ve kje bi mi naredili francosko manikuro. Imam svoje lepe nohte, tako da si ne bi dala oblikovat oz. umetnih nohtov. Samo lakiranje. In kakšna je kaj cena? V City parku vem da ti to naredijo skupaj z masažo…cena je okoli 2000 sit. Mene pa kot sem že omenila zanima samo lakiranje.

Ciao,

jaz sem si v Mullerju kupila komplet lakov za francosko in si z lahkoto to naredim sama. Če imaš lepe nohte, kot praviš pa sploh ne bo problema. Pa ne uporabljaj listkov, ker se vse razmaže. Samo z belo pobarvaš konice(jaz jih postrižem kolikor se da naravnost), potem čez za rahlo obarvanim lahkom v kožni barvi in še z z brezbarvnim za povrh. Pri meni super izpade, nasploh pa so mi nohti najbolj všeč v francoski manikuri.
Aja, prej jih fajn spucam z acetonom, namočim v olivno olje da se lepo zmehčajo, potem kožico potisnem ob stran, in še enkrat namočim v limoninem soku. Ratajo ful lepo svetli.
No upam da sem ti kaj pomagala, če pa se tega ne boš lotila sama, lahko povprašaš v fitnesu Sonny v Podutiku. Meni so delali francosko na nogah in je bilo zelo lepo, tko da mislim, da jo tudi na rokah.

Brina

No če boš iskala ta fitnes naj samo popravim Brino,da je to Sunny.

Ja nočna,

zdele sem kar mal v smeh padla ko sem vidla kaj sem napisala. Hvala za popravek.

Ciao, Brina

Ni za kej 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close