Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Franja katastrofa

Franja katastrofa

Pa dobro no a se ne mormo zbrati in prepovedati to Franjo??? Že tako zastoji, pa petek pa katastrofa in spet še dva dni, ko bodo norci gonili kolesa.

Zadnjič maraton čez središče Lj.,ah res se bo treba izselit iz te cigansko južnjaške Lj.

Odgovor na objavo uporabnika
Protestiram695, 13.06.2025 ob 20:14

Pa dobro no a se ne mormo zbrati in prepovedati to Franjo??? Že tako zastoji, pa petek pa katastrofa in spet še dva dni, ko bodo norci gonili kolesa.

Zadnjič maraton čez središče Lj.,ah res se bo treba izselit iz te cigansko južnjaške Lj.

Res. V Ljubljani ni enega dneva miru. Norišnica vsak dan.

Ma izselite se vsi iz Ljubljane, da bomo meli ostali mir.

Preseli se v Sudan. Ziher nimajo maratonov čez glavno mesto!

Ljubljana je srbska metropola. Nek se vidi raskoš.

Slovenija ima samo tri velike kolesarske prireditve, Franja, državno prvenstvo in Tour of Slovenija.

Italija jih ima na stotine.

Slovenija je kolesarska dežela in pika.

Živela Franja.

še več kolesarjenja, 13.06.2025 ob 23:01

Slovenija ima samo tri velike kolesarske prireditve, Franja, državno prvenstvo in Tour of Slovenija.

Italija jih ima na stotine.

Slovenija je kolesarska dežela in pika.

Živela Franja.

Gont pedale kot brezglavo tele je res evolucijski napredek. Ni kaj.

Pa zakaj glih v lj? A ni že dovolj gužve? Pa slab zrak? Rešilci, gasilci, policija nonstop, tudi traktorji, limuzine, busi, navijači, turisti, bagri, protesti taki in taki, vodovodne ali kanalizacijske cevi, ležeči policaji in same reklame, kamor seže pogled.

Jaz sem takoj za da damo vse spexialkarje v ogromno betonsko mešalko in jih vlijemo v temelje stavb.

Druga opcija da jih vse po gazimo za avti ali zaplinimo.

Rešitev je tudi peticija ampak bo treba poleg Tofa ubit še prirediteljw in sponzorje.

Anticlista, 14.06.2025 ob 00:24

Jaz sem takoj za da damo vse spexialkarje v ogromno betonsko mešalko in jih vlijemo v temelje stavb.

Druga opcija da jih vse po gazimo za avti ali zaplinimo.

Rešitev je tudi peticija ampak bo treba poleg Tofa ubit še prirediteljw in sponzorje.

Kokoši, si ti? Seveda si.

New Report

Close