Franko Bajc in ženske
nina k697, 10.06.2023 ob 11:42
zakaj pa je samski, če pa ima tolko žensk ob sebi????
Samski je, ker ni v zaobljubljenem-beri zaročen, odnosu s kakšno žensko.
Sicer pa ima še ene tri sestre ali celo več, ki so vse poročene, ima nečake in nečakinje, tudi njegova mama izgleda kot starejša sestra, oče pa kot starejši brat.
28? Ma gej je! 90%!
Bedno je samo to, da vedno kar se tiče javnih osebnosti vedno neke spake in čudaki priznajo, da so geji. Pravi dedci nikoli ne priznajo.
Noben od fuzbalerjov, noben iz borilnih športov ali drugih športov nikoli ni priznal, da je gej. Pa jih je dosti, zlasti med fuzbalerji, pa med borilnimi športi itd.
Z enim iz slovenske reprezentance sem se skregal, ker je enkrat selektor mislim, da Brane Oblak rekel, da verjetno nima gejov v reprezentanci, ker je to nogomet agresiven šport. Pa sem ga spucal, če nima samospoštovanja, da mu ni kaj rekel glede tega. Pa me je pizdun nekaj nazaj izival. Fuj. Pa ne bom o imenih.
Jahman, 10.06.2023 ob 12:22
Kokoši anonimno
Ne priznajo, ker je 99.9% verjetnost, da niso geji, niti mi ne deluje gej, prej kaksen narcisisticen bodybuilder z mikropenisom, isto kot denis porcic. Ti projiciras, ker imas s sabo probleme. Normalen moski ni ponosen oz. noce dobit kurca v luknjo, kjer serje.
Jahman,
ne razumem, kaj želiš povedati. Pisal sem o ljudeh ki jih osebno poznam. Zakaj bi se pa potem pred mano pretvarjali, da so geji? Unga fuzbalerja, ki sem mu učital, da je tiho, ko Brane Oblak take govori, sem pri dejanju ujel, ko sem pri prijatelju odprl vrata od kopalnice in sta bila naga v banji. Dva druga fuzbalerja sem dobrto poznal, ker sem z njima veliko časa preživel. Seksal sem tudi s kom iz borilnih športov.
Hočeš reči, da so se šli homoseksualen seks, da bi mene nahecali?
No naj povem nekaj o “ponosu”.
Te PARADE PONOSA imajo zgolj tak učinek, da vsak običajen kmečki fant ali čefur bo še bolj skrival svojo biseksualno usmerjenost, ker ga je sram, da ga bojo imeli za takega kot so te čudaki s PARAD PONOSA. Ker po teh paradah se razni fetišisti ven mečejo in polno tipov zgleda kot čudne maškare.
Govorim iz OSEBNIH IZKUŠENJ. Danes sem izključno s tipi, ki še nikoli prej niso bili z moškim. Prej ko sem se pa še dobivu s pedri in biseksi(ki so seksualno aktivni tudi z istim spolom) sem se vedno zmenil preko interneta, nikoli nisem tipov iskal v pederskih lokalih. In to sem dobil tipe vse od vojakov, tovornjakarjev, kovinostrugarjev, gradbincev, lovcev itd…
ajdovka985, 10.06.2023 ob 13:35
Pomoje je samski, če je.. ker se hitro naveže na osebo in potem pride razočaranost.. mogoče je samo bolj previden pri odnosih.. čaka pravo
Ni niti nogometaš, niti bodybilder niti gej, je pač tako, da prave še ni sreal, rad žura, ima družbo, tudi Svetlano Ustugijevo, čeprav je Miša nekoliko ljubosumen nanjo.
Plesalci, poklicni plesalci, za te pa bi prej rekla, da so istospolno usmerjeni, saj bi drugače ne mogli tako intimno plesati s soplesalkami.
Anonimno 5105, 10.06.2023 ob 09:06
Opazila sem, da se okoli frankota bajca muva ena zenska ne tako manekenske postave. Kar glasna, možača.
A to pomeni, da so frankotu bajcu tudi takšne ženske vsec? Ki imajo kakšnih 10 kg odveč in so bolj možate?
Kaj pravite? In pa kako to, da je samski, ce pa ima toliko punc na izbiro?
Gotovi je bil s svojo mamo, ki je fit in vsa mladostna , prav tako tudi oče, čeprav imata več kot pet otrok, pet gotovo, najbrž pa šest ali sedem.
Kokoši anonimno, 10.06.2023 ob 12:12
28? Ma gej je! 90%!
Bedno je samo to, da vedno kar se tiče javnih osebnosti vedno neke spake in čudaki priznajo, da so geji. Pravi dedci nikoli ne priznajo.
Noben od fuzbalerjov, noben iz borilnih športov ali drugih športov nikoli ni priznal, da je gej. Pa jih je dosti, zlasti med fuzbalerji, pa med borilnimi športi itd.
Z enim iz slovenske reprezentance sem se skregal, ker je enkrat selektor mislim, da Brane Oblak rekel, da verjetno nima gejov v reprezentanci, ker je to nogomet agresiven šport. Pa sem ga spucal, če nima samospoštovanja, da mu ni kaj rekel glede tega. Pa me je pizdun nekaj nazaj izival. Fuj. Pa ne bom o imenih.
Enkrat sem slišal, da je Miša Cigoj gej, zato pretepa svoje soplesalke. Ampak, ko je dobil ta pravo, Svetlano, imata dva otroka.
Tudi Franko Bajc bo dobil ta pravo.