Franko Bajc in ženske
pravi moški je Bajc, 10.06.2023 ob 13:48
ajdovka985, 10.06.2023 ob 13:35
Pomoje je samski, če je.. ker se hitro naveže na osebo in potem pride razočaranost.. mogoče je samo bolj previden pri odnosih.. čaka pravo
Ni niti nogometaš, niti bodybilder niti gej, je pač tako, da prave še ni sreal, rad žura, ima družbo, tudi Svetlano Ustugijevo, čeprav je Miša nekoliko ljubosumen nanjo.
Plesalci, poklicni plesalci, za te pa bi prej rekla, da so istospolno usmerjeni, saj bi drugače ne mogli tako intimno plesati s soplesalkami.
Ti z vzdevkom PRAVI MOŠKI JE BAJC ali ima tvoj vzdevek kaj veze z tem, da trdiš, da ni gej?
Drgače pa za plesalce ne vem, še nikoli nisem bil z nobenim, sem bil pa z kot zgoraj omenjam (od vojakov, tovornjakarjev, kovinostrugarjev, gradbincev, lovcev itd…) in športnikov od nogometašov, borilne veščine…
Tako da sklepam, da je med temi naštetimi več gejov kot med plesalci.
Ajdovc, 10.06.2023 ob 14:28
Kokoši anonimno, 10.06.2023 ob 12:12
28? Ma gej je! 90%!
Bedno je samo to, da vedno kar se tiče javnih osebnosti vedno neke spake in čudaki priznajo, da so geji. Pravi dedci nikoli ne priznajo.
Noben od fuzbalerjov, noben iz borilnih športov ali drugih športov nikoli ni priznal, da je gej. Pa jih je dosti, zlasti med fuzbalerji, pa med borilnimi športi itd.
Z enim iz slovenske reprezentance sem se skregal, ker je enkrat selektor mislim, da Brane Oblak rekel, da verjetno nima gejov v reprezentanci, ker je to nogomet agresiven šport. Pa sem ga spucal, če nima samospoštovanja, da mu ni kaj rekel glede tega. Pa me je pizdun nekaj nazaj izival. Fuj. Pa ne bom o imenih.
Enkrat sem slišal, da je Miša Cigoj gej, zato pretepa svoje soplesalke. Ampak, ko je dobil ta pravo, Svetlano, imata dva otroka.
Tudi Franko Bajc bo dobil ta pravo.
“Ajdovc”,
Saj te nogometaši in iz borilnih veščin, ki jih omenjam so tudi imeli partnerke, žene, pa to še ne pomeni, da niso bili geji.
Drugače pa verjamem, da plesalec, ki ga omenjaš si je našel ženo, saj za plesalce še nikoli nisem slišal, das bi bili geji.
Jahman, 10.06.2023 ob 15:59
Anonimno 8791
Eno je fehtarit, drugo je spustit trnek in se kratkocasit hehe.
Kaj ali ti je težko, ko svet ni tak kot si ga ti želiš zamišljati in takrat preprosto zamižiš?
Pa saj te nisem jaz ogovoril v tej temi, ti si me.
ŠE ENKRAT:
Jahman,
ne razumem, kaj želiš povedati. Pisal sem o ljudeh ki jih osebno poznam. Zakaj bi se pa potem pred mano pretvarjali, da so geji? Unga fuzbalerja, ki sem mu učital, da je tiho, ko Brane Oblak take govori, sem pri dejanju ujel, ko sem pri prijatelju odprl vrata od kopalnice in sta bila naga v banji. Dva druga fuzbalerja sem dobrto poznal, ker sem z njima veliko časa preživel. Seksal sem tudi s kom iz borilnih športov.
Hočeš reči, da so se šli homoseksualen seks, da bi mene nahecali?