Frcafela…
Ko sem brala tvoj prvi post tule…si dejala vtis da si alti…sedaj pa ne vem več…si me zmedla z tistim blatom…zato bodi tako moja-moja…in takoj povej kdo si…tko…sumim pa…da si…tista…mater te bom..po nagi riti…samo ne z blatom…ampak z sibo…
kako gre ze una pesem…poglej u nebo…tam zvezdica žari…ej…napisala si strucko…takoj se javi ce si res ti…in je strucka otrocek…bemti sem jezna nate…ker se norca delas iz nas…revezev;))…
ok, štručka ne more biti nič drugega kot otroček… samo vas premalo poznam, da bi vedela, katera je mlada mamica… sem pa že spodaj pripisala, da alt to ni..
V kolikor ste danes konstantno brali naš forum, bi lahko podali sledeče predloge za nove nicke:
Sprevženec = Potrebni žabec
SončeK = Jezna krastača
Bugnavilea = Sveža pojahanka
Zvezdica = Morska boja
Hely = Gnila banana
Žverca = Velikonočna potica
Jani = Skopljeni oven
Nikita = Gorska roža
Spoštovani, to je bilo le nekaj predlogov. Opravičujem se morebitnim prizadetim, neomenjenim, izbrisanim državljanom, katerim se bo vsled časa poskušalo najti primeren novodobni nick, ki jih bo načelno označeval v izogib dvojnim osebnostim.
Prosim za razumevanje.
F.
No, gremo znova… (se mi pa vidi, da sem nova) … Trillian ni (ker med vejicami ne dela presledkov). Poletka tudi ne, ker piše bolj ali manj vse stavke z malo začetnico. In ker vrabci frčijo bi lahko bila… A sem ugotovila? Če ja, odprem jutri detektivsko agencijo :).
Ne zvercka ni…bi jaz to vedela, saj je moj “klonček”…tko!
Jaz sem prepričana, da je frčafela nova…in ker ni imela jajc, da bi rekla tukaj sem vasa sem…je to to…ce ni se celo una…iz nekaj dni nazaj M…sedaj tale frcafelca…kdorkoli že je…na tak pogovorni nacin…tule nima perspekstive…jih je bilo že kar nekaj…in vsi so spoznali, da so tule lahko z nami…na prijeten nacin…nesramnost pa morajo zganjati drugje…
… načeloma …jah , sem počaščena , glede na to , da so gorske rože salamensko zaščitene proti uničevanju , teptanju , zlorabi in trganju , so zaradi svoje redkosti zelo iskane in razvijejo svojevrstno lepoto , pri tem pa moramo upoštevati trde življenjske pogoje , ki so jim izpostavljene …
Seveda pa poudarjam , da nisem s hribov , da sem mestna ritka in včasih malce nadležna … mogoče bi bilo boljše , če bi se preimenovala v “Travniški osat” .
Lupčka Frčafelci , čeprav me je malo zmedla :)))