Najdi forum

Splash Forum Arhiv Finance in kriptovalute Freedomrocks

Freedomrocks

Ali to kdo pozna? Znanka me je vabila v to. Plačaš 150 eurov, vpišeš 2 člana in potem ti denar kar leti na kup:))).
Jaz sem rekla, da je to spet kak piramidni sistem, pa trdi, da ni. Po malo prigovarjanja je rekla, da bi naj šlo za valutno poslovanje in od tam tudi dobički.
Če kdo ve, kaj je s tem, prosim za odgovore. Jaz se v to sicer ne bom spuščala, zanima me pa vseeno,ali je to potegavščina, ali…

Je piramidni sistem.

Malo ti natvezijo o super donosih, ki sploh niso možni, potem pa nakažeš denar in plačuješ mesečno za njihov program in delaš mrežo. Pojdi stran od tega. Privabljaš ljudi na podlagi obljub o super donosih, na koncu se pa komot zgodi da bodo vsi izgubili.

Ko se bo država resno lotila takih ‘svetovalcev’ bo kar nekaj ljudi prišparalo kar nekaj denarja. Do takrat pa bo veljalo, da naivnost stane. Žal.

Človekova naivnost ne pozna meja.

____________________________________________________________________ Navada ravnanja z denarjem je pomembnejša od njegove količine. Stojim vam ob strani. Janez Tomc, mag. [email protected]

Pozdravljeni….

na kratko bi Vam vsem odgovoril. Stvar poznam:

Potek vsega je takšen:

1. imate binarni marketing (znano kot gradnja mreže). Če primerjate z gradnjo mreže z Amwajevo mrežo obstaja velika razlika. Veliko ljudi tega ne mara, torej, ne se sekirat zaradi tega. Zaslužek tukaj je odvisen res od vas, koliko ljudi boste včlanili toliko boste imeli.., Če ne naredite nič , tudi nič ne boste zaslužili. Na njihovi spletni strani se dajo narediti izračuni.

2. Trgovanje na forexu – samostojno. Sam Freedomrocks ima 2 sistema trgovanja na forexu. Priporoča vam, kako bi naj trgovali, vendar se vi sami morate odločiti ali boste tako kot oni priporočajo ali ne. Sistem trgovanja temelji na Carry trade (več lahko poiščete na internetu)… Tukaj je zelo pomembno, kako ste spretni izkušeni, psihično močni, da poberete zaslužek.

3. Drugi trgujejo za vas, sami pa imate nadzor nad denarjem…Kako to poteka, pa pooblastite upravitelja, da trguje z vašim denarjem.

Na forex tržišču je ogromno denarja, vendar ta del investicij mora v finančnem načrtu posameznika predstavljati le 3-8% celotnih investicij, ki jih ima posameznik. Je zelo nepredvidljivo tržišče, kar pomeni, obstajajo veliki donosi, pa tudi vse lahko zgubite.

Donosi so možni, pa tudi izgube so…Tako, ko se podajate na to pot, morate vedeti kaj želite. Pripraviti se morate na najslabše, pričakovati pa najboljše.

LP

haha, ravno pred kratkim so tudi mene hoteli prepričati da bi investirala 150 €, samo, da gre za trgovanjez kavo. tudi bi naj šlo za binarni marketing. Ti samo pridobiš dve osebi, pa si že na konju, denar kr pada v denarnico, ti pa ne delaš nič. Ko malo napreduješ pa ti dajokr sanjski avto…hahahaha. Samo tip tk dobr zna ljudi obračat, da sam gledaš, nism še srečala koga s takimi komunikacijskimi sposobnostmi.Skoraj sem že nasedla… tk da se pazite takšnih nategavcev!!

Na svetu obstaja veliko mrežnih marketingov. Binarni sistem je eden od mnogih različic vpisovanja novih članov. Vaše je, da preverite ali podjetje, ki dela z mrežnim marketingom ima vse pogoje za delo v državi v kateri ga ponuja. Veliko je takih, ki naredijo piramidni sistem – ponzi shemo in ko denarja zmanjka nekateri ostanejo brez vsega. Sistem katerega vam ponujajo je potrebno vedno vse preveriti.Lahko pa prevzamete riziko, zavedajoč se, da je ponzi shema, vseeno vplačate in če se običajno držite načina dela, ki vam ga ponujajo, že nekje pri 3 ali 4 članu, ki ste ga vpisali vložen denar dobite nazaj. Pravim mrežnim marketingom to ni glavni interes. Interes je, da se proda IZDELEK, ne pa samo vpis novih članov, kakor je pri ponzi shemah, kjer denar dela denar!

Trenutno najboljše rezultate dosega Organo Gold. Je uradno priznan že v 25 državah. Izdelek je kava, ki jo pijejo že po celem svetu! Mi Slovenci smo trmast narod, pa vedno mislimo, da nas hočejo nate…t.
Kdor pač verjame v redno zaposlitev, kjer delaš vsaj 160 ur za 700€ naj dela in naj ne piše gluposti na blogih in s tem zapira vrata ljudem, ki pa bi si želeli nekakšen dodaten prihodek.

Kar se tiče Freedomrocks imam svoje mnenje in ga ne podajam na blogu!

jovanoviću ti pokaži svoj TRR izpisek…drugače ne vrjamem nič…nateguješ

Firma Freedorocks je že precej stara in predvsem zastarela in ne vem če sploh še obstaja , toda FOREX še vedno obstaja samo sedaj obstaja veliko več podatkov o Forexu kod pa pred parimi leti , ko so mase vlagale denar v razna podjetja, ki so obljubljala blazne dobičke na Forexu. v glavnem je bil to velik nateg in ljudje so zgubili veliko denarja. Toda Forex še vedno obstajal in dokler bojo na svetu različne valute bo trgovanje živelo. Tisti , ki poznate Forex veste, da se da tu tudi dobro zaslužiti , toda mnogi ne veste kako. Jaz sem se priključil enemu mednarodnemu podjetju preko neta , ki ravno tako ponuja trgovanje na Forexu , toda na ta način , da v njihovi bazi brokerjev , ki je zelo obsežna, izberete poljubno št. brokerjev in vsakemu daste za upravljanje manjšo količino denarja, da z njim upravljajo. Tu se pogovarjamo o cca. 10 ali 20 centih , toda ker trgujejo z vzvodom je to kar precej , če imaste recimo 10 ali 20 brokerjev , ki trgujejo za vas. Stvar je zelo varna , ker je riziko razpršen in če niste pohlepni , se da zaslužiti od 15-30% mesečno , toda predlagam , da greste v posel vsaj z 1500Euri. Če vas zanima si oglejte ta link http://www.zulutrade.com?ref=918993 in, če želite več informacij me lahko kontaktirate na moj mail : [email protected]

New Report

Close