Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Frendico vedno kličem jaz

Frendico vedno kličem jaz

Se z eno poznava od faxa, zdaj sva 60. V času študija sva se veliko družili, potem je ona kmalu imela družino, jaz kasneje. Zaupali sva si vse, in si še vedno – če se slišiva. Problem je, ker jo zadnja leta (leta!), res vedno pokličem jaz in se ji najprej pol ure opravičujem, ker bolj malokrat pokličem. Stvar je taka, da jaz nikogar ne kličem. Sem bolj volk samotar, dejansko me služba utrudi, pozno popoldan pridem domov, peljem psa ven, malo pogospodinjim in to je to. Bolj enostavno se mi zdi dopisovanje prek Vibra ali sms-ov. Ona pa ima raje pogovor v živo. Zdaj razmišljam – zakaj vedno jaz pokličem? Sem ji vse to že razložila, kar sem zdaj napisala, ampak ona je res bolj tradicionalna in se hoče slišat, pisala pa ne bo. Moram res imeti slabo vest?

Tako zvani novodobni odnosi , družba je v težkem padcu. Gre proti pogromu.

Predstavljaj si, da večino človekove zgodovine človek ni imel teh zadev, kot so telefoni.

Tako, da želja po srečanju po videnju je bila iskrena in tudi, ko so se ljudje, ki so se pogrešali srečali je bilo to nepozabno doživetje. Predstavljam si tako.

Obisk je bil nabit s čustvi in pozitivo . Objem prijateljev pristen in tudi samo prijateljstvo.

Novodobno pa je vedno bolj pasivno , šibkega značaja, saj ljudi v duši več ne bogati tako kot nekoč. Potem pa namesto, da se srečujejo ljudje med seboj jim je vedno bolj brez veze.

Raje se malo zamisli, zakaj je tako. A si prepričana da se ona sploh hoče slišat s tabo? Če bi se res hotela, bi te poklicala.

Jaz imam podoben, samo obraten “problem”. Kolegica, znanka, sva se družili pred časom relativno dosti, ker sva imeli skupaj hobi. Zdaj ga nimava več in jaz nimam posebne želje po druženju z njo. Ni mi tako blizu. Ampak ona me kar kliče. Seveda se oglasim, poklepetam. Ampak kličem je pa ne, ker mi pač ni do tega. Ona pa me vedno znova in znova.

Odgovor na objavo uporabnika
podobna, 14.05.2025 ob 15:42

Raje se malo zamisli, zakaj je tako. A si prepričana da se ona sploh hoče slišat s tabo? Če bi se res hotela, bi te poklicala.

Jaz imam podoben, samo obraten “problem”. Kolegica, znanka, sva se družili pred časom relativno dosti, ker sva imeli skupaj hobi. Zdaj ga nimava več in jaz nimam posebne želje po druženju z njo. Ni mi tako blizu. Ampak ona me kar kliče. Seveda se oglasim, poklepetam. Ampak kličem je pa ne, ker mi pač ni do tega. Ona pa me vedno znova in znova.

A veš, da po drugi strani imam tudi jaz eno tako. No, sem imela. Mi je zamerila odkritost in ker nisem na FB-ju neprestano všečkala njenih izjav, sem povedala po pravici in me je odrezala. Na nek način sem si oddahnila, čeprav mi je vseeno brez veze – a ne moremo meti nekih normalnih odnosov? Zakaj ljudje zamerijo, če se ne odzoveš na vsako njihovo vabilo? Poskusi tako, da ji pač ne odgovarjaš, mogoče bo nehala.

New Report

Close