Najdi forum

Frida

A mi lahko kdo pove, v katerem filnu je še igrala igralka, ki je v Fridi igrala Lupe – prvo ženo Diega. Cel film me je morilo kje sem jo že videla…

Hvala K

He he, Valeria Golino, npr. Rain man, pa Hot shots.
LP

Verjetno se Valerie Golina spomniš iz Hot Shotsov (tam je igrala Ramado, veliko ljubezen od lika Charlieja Sheena), ali pa iz Immortal Beloved, tudi v Four Rooms je bila. Sicer si lahko pa cel seznam, kje je igrala, pogledaš na kakšnem imdb.com.

Ja, zdaj mi je vse jasno! Hvala.

Oooo, Topper Harley, my love :)))))))

Jao, za take butaste komedije (hot shots, austin powers, naked gun, mr. magoo…. pa ne dam keša – raje počakam na TV 🙂

Hehe, enako! 🙂
Še na tvju včasih nimam volje, mora biti res edina zadeva za gledati ob tistem času. 😉

Kdo je pa dal keš za hot shotse ipd?

Ponavadi tisti ljudje, ki so pred kratkim dajali keš tudi za Johnnyja Englisha.

Zakaj je to kaj slabega ali neumnega če smo dali keš za Johnnya Englisha?Vsakemu je nekaj všeč, jaz naprimer ne bi dala denarja za Matrix.Sto ljudi,sto okusov,še niste tega ugotovili?In če je nekomu všeč nekaj kar meni ni,spoštujem njegov okus,ga ne popljuvam.

A sem kaj rekla? I was just making an observation.
Neverjetno, kako so ljudje občutljivi te dni…

Seveda si rekla.Pa niti nisem občutljiva, samo niso mi všeč tisti ki se imajo za najbolj pametne.

Očitno si občutljiva, ker ne, nisem nič rekla, sploh pa ne o temu, da bi se imela kaj pametnejšo od tebe. Ampak očitno ti to veliko govorijo, ker drugače ne bi popadla toliko moje skromne opazke, da ljudje, ki bi šli gledati Englisha, bi šli verjetno gledati tudi Hot Shotse – sej je prilično isti žanr, a ne?
take it easy…

ah..

Ah joj. Sama pogledam marsikatero resno dramo in v njej uživam, ampak uživala sem tudi v Hot Shotsih (in to ne le enkrat) in imam oba filma posneta. Pa zaradi tega nimam nobenega občutka manjvrednosti. :)) Tudi Johnny Englisha sem si šla z veseljem ogledat, ampak ta me je pa žal razočaral. Pa to je že druga zgodba. In ZF ni v mojih preferencah. Torej ljudje v različnih obdobjih življenja in v različnih dnevih (lažje ali težje preživetih) dajemo denar za različne zadeve. Včasih smo za to poplačani, včasih nam popestrijo le tistih 5 minut zabave in potem takoj pozabimo nanjo, včasih pa smo pač razočarani. Prav tako kot tudi tisti, ki jim je dajati denar za razne Hot Shotse pod častjo, pa so razočarani nad čem drugim, za kar jim je denar bilo vredno dati. Na primer za kake krvave filme in grozljivke, za katere sama pač ne mislim odpirati denarnice. Pa kljub temu, da jih ne razumem, imajo pač svoj okus, tako kot jaz. Nekaj jim pač manjka. Meni na primer manjka smeh. 🙂

Točno tako,povedala si precej lepše kot jaz.

New Report

Close