Friend zone ali kaj vec?
Vglavnem en fant mi je zelo vsec in se menima pred kaksnimi 4 mesci je sel narazen z bivso in midva sma se zacela druziti junija in tudi pol je blo vec kot prijateljstvo (sej veste kaj mislim) a ze prej sem vedela da je zaljubljen se v to bivso in da rabi cas da bi jo prebolel
Meni je rekel dva tedna nazaj ko sem ga vprasaa kaj cuti,da nemore cez njo ampak do mene hkrati cuti veliko stvari in da se naj nehama menit ker uziva ob pogovoru z mano ampak mi je ze prej parkrat reko da sem mu res vsec ampak spet nisem toliko vsec da bi nehal misliti nanjo in tudi hotel je z eno punco zasrati in to mi upa napisati vredu vem nisma v resnem odnosu? Samo zakaj mi to pises,ce ves kaksna custva imam in zdej sem povabljena na en rd in mi je napisal da bo on tudi priso blabla in me se na koncu vprasa ce mislim jaz z nekom nekaj imeti?? Hkrati se mi zdi da me dojema kot super kolegico hkrati pa da sem mu vsec
Tip se nezna zresnit ampak mi je zelo vsec
Samo vstran od takega, sploh če si zaljubljena vanj.
Če bo, bo samo poskusil preboleti bivšo s tabo. Če bo možnost, bo spet z njo. Vmes se bo pa itak zaljubil v drugo in na koncu boš ti ostala z zlomljenim srcem.
Verjemi. Ne bo se dobro končalo.
Sem iz kopra in iščem resno punco za vezo.
piši spodaj da se spoznava odgovorim takoj
Stari, WTF??
Ljudje, ki gredo narazen ne rabijo prebolevat bivše/ga ampak svojo preteklost. Najti morajo vzorce po katerih si izbirajo partnerje in po katerih padejo na ta iste ‘finte’. Mogoče te fant spominja na tvojega očeta (podzavestno) in ti je to domače (ti je všeč).
Forum je zaprt za komentiranje.