Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek friendzone po spolnih odnosih??

friendzone po spolnih odnosih??

Moškim vsem dobro poznana zadeva, lahko bi rekel kar pekel, ker to je –> Friendzone! Vsi smo že bili tam.. In ko sem jaz že skoraj obupal nad  mojo “frendico”, se me po 2 letih “usmili”. In to ne samo enkrat. A ma zdaj spet friendzona 😒 kakšen vrag ima to za na čez moje življenje, da se to dogaja, kako je to sploh možno? Kako lahko nekoga friendzonaš po spolnih odnosih? Ko sem že mislil, da sem dobo svojo sanjsko žensko, mi po 2 tednih reče, da si želi, da bi najin odnos ostal prijateljski. W.T.F. Seveda sem rekel ja okej v redu, ampak se ne mislim več pogovarjati z njo. 😑😒

 

Hjaa, je že nisi dobro kresnu 😉
Šalo na stran..

Ja lej, ni bilo kemije, vsaj iz njene strani ne. Ponavadi je tako, če pride do seksa med moškim in žensko, ki sta prijatelja, da ženska ugotovi, da to ni to in želi odnos nazaj. Tipčki pa pristanete, ker upate, da se bo kdaj premislila..

Kaj se sekiras, dala ti je… En od vaju dveh ni  dobil tega kar si je želel kar je dost velik razlog za odklop in iskanje druge partije kjer bo več strasti. Isto kot prej pa ne more bit, vsaj s tvoje strani ne. Pač več nevtrzej na njo v smislu, ona okom ti skokom., jebeš to..

Saj veš kako pravijo… v morju je še kup drugih rib… vrag je ker se sprehajaš v puščavi.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Kako pa ženske gledate na te zadeve? Zakaj se sploh spuščate v te stvari in prinašate moške na okoli?

Nikoli nobenega prenesla naokoli. Ženske očitno danes niso več sramežljive in rade “preizkusijo čevelj preden ga kupijo..” kaj pa vem. Ni pa lepo in žal mi je, da te je frendica razočarala. Čudno, da se nista o tem (kot frenda) prej pogovorila.. je pa verjetno zelo težko ostati z nekom prijatelj, ko se kaj takega zgodi. Ne vem.. morda se začasno res umakneš, da te mine..če ne boš ob njej samo še trpel in upal. Ko upanje “na kaj več” umre, takrat se lahko prijateljstvo nadaljuje ..

@moja misel

ali misliš pogovorila o tem kaj čutiva?
Govorila sva od seksa kot samega, pa je rekla, da ji je bilo dobro, ampak, da se ji zdi, da je preveč tvegan najin odnos in me noče zgubit.

kar je verjetno posladkan “odjebi”.

jbg, koval jo bom v zvezde, dokler ne bom ugotovil, da sem že prestar.

Model,

Prvič: nehaj se babam zmišljevat (tisti: “ja, ok”, ko ti je rekla, da hoče ostat frendica). Njena muca ni vredna čisto nič več, kot tvoj diki, tule si se pa pripeljal v točno to situacijo. Če te že kdaj, slučajno, bo porajtala drugače te bo zato, ker si dec, ne zato, ker si pichka. Povej tako, kot čutiš. In če čutiš, da z njo ne moreš bit frend – sve ili ništa.

Drugič: njena izjava, da ji je vajin odnos pretvegan… Ali tudi ona glumi (in te noče zgubit kot frenda, nisi ji pa material za zvezo – glumi pa podobno, kot ti s tistim, “ja, ok”) ali pa nima jajc, oziroma bom lepše povedal za pripadnice nežnejšega spola, ni še pripravljena na resno vezo, čeprav si je želi.

V vsakem primeru: iskreno, pogumno in za božjo voljo odločno. Ne sledi ene ženske 2 leti. Ženska v pol ure ve (taka, ki ima gumice naštelane v prave smeri) ali te bo jahala do onemoglosti (jahala tako in drugače) ali pa jo boš opazoval kot sliko na steni.

 

@tilen29 saj imata čas tudi zdaj o tem spregovoriti.. nič ni prepozno. Povej ji, da zate pač ne more biti samo frendica in si želiš več. Bodi iskren. V vsakem primeru “le prijateljstva” nimata več. Mogoče se te res le boji izgubiti? Pokaži, da si dovolj resen in da ti je do nje. Če gojiš res taka globoka čustva do nje, ji povej. To kovanje v zvezde ne bo pomagalo ne tebi ne njej.. in ne, za ljubezen ne boš nikoli prestar. Naj se ti v življenju nikoli ne zdi, da si za kaj prestar ali da boš kaj zamudil, ker takrat se postaviš v zelo slabo pozicijo za sprejemanje odločitev. Pokaži ji malo ljubezni, ki jo skrivaš v sebi…iskreno, tako kot čutiš. Nimaš kaj izgubiti.

Odgovor na objavo uporabnika
Tilen29, 17.05.2021 ob 22:51

Moškim vsem dobro poznana zadeva, lahko bi rekel kar pekel, ker to je –> Friendzone! Vsi smo že bili tam.. In ko sem jaz že skoraj obupal nad  mojo “frendico”, se me po 2 letih “usmili”. In to ne samo enkrat. A ma zdaj spet friendzona 😒 kakšen vrag ima to za na čez moje življenje, da se to dogaja, kako je to sploh možno? Kako lahko nekoga friendzonaš po spolnih odnosih? Ko sem že mislil, da sem dobo svojo sanjsko žensko, mi po 2 tednih reče, da si želi, da bi najin odnos ostal prijateljski. W.T.F. Seveda sem rekel ja okej v redu, ampak se ne mislim več pogovarjati z njo. 😑😒

 

Friendzone nikoli ni obstajal.

So zgolj ljudje, ki nas zanimajo in tisti, ki nas ne.
In če te nekaj ne zanima kaj dosti, te tudi po “poizkusni vožnji” ne prepriča.

De omnibus disputandum..

Tilen, se mi zdi, da si si že sam v bistvu odgovoril oziroma ti je zadeva precej jasna. Zdaj je pa na tebi res kolk časa jo boš koval v zvezde, če tam ne paše (vsaj med tvoje očitno ne). Vem, da imajo tle veliiiiko za opravit čustva, ampak vseeno, včasih se slepo in trmasto oklepamo nekih ljudi, niti nočemo videt drugačne resnice/podobe o njih, kot to, ki smo si jo zamislili.

@xzav

večkrat sem sam pomislil na to tvojo drugo varianto, da si želi vendar ni še pripravljena. Večkrat dobivam mešane signale, pravi, da si ne želi, vseeno pa vedno nekako sili v mojo družbo ali pa mi nikoli ne reče ne, če jo jaz kam povabim.


@moja
misel

hvala za tvoje mnenje. Lepo slišati tudi žensko stran, saj neki frendic nimam, razen nje, pa še vanjo sem se zaljubil. Res je težka za prebrat, ima neko pregrado in ves čas ščiti svoj ego (baje ma veze, ker je po horoskopu ne vem točno lev ali oven, ena taka životinja, kolkr je govorila)

 

Tudi, če je tole res je bistveno: kaj želiš ti?

Ni bistveno, kaj želi ona. Na njena čustva in dejanja nimaš dejanskega vpliva. Če ti želiš več in po iskreni komunikaciji z njo dobiš nazaj mešane signale – boš res čakal na to, da bo ona morda na ta več nekoč pripravljena?

Na to si lahko odgovoriš le sam.

Koliko pa si star, da to sprašuješ?!

Moškega s katerim boš preživel celo življenje, moraš začutiti več in drugače. On bo najpomembnejša oseba v življenju. Bo mož, oče otrokom … Pametna ženska premisli in oceni, če bo vloge dobro odigral. Mogoče te je videla kot potencialnega partnerja, ampak po sexu pa je dobila še eno potrditev, da to ni to. Ne nujno zato, ker vajin spolni odnos ni bil ok. Gre za veliko več, za celoto vsega, kar si. To ženski pove nek notranji glas. Nič osebnega, tako je tudi pri moških, tako je.

Moški ste še večji prevaranti, kar se tega tiče. Spite z žensko in ji dajete lažno upanje samo zato, da ste spolno aktivni, pa četudi nikoli te ženske ne bi izbrali za resno žensko.

Ne razumem kaj tukaj ni razumeti.

 

 

Životinja 🤣🤣 jaz sem in oven in lev..te razumem in sočustvujem s teboj 😁 nismo lih lahke ja. To drži. Samo z ljubeznijo, veliko potrpežljivosti, pa boš videl, da se da tudi životinje lepo ukrotiti 😊😁

Jaz si želim biti z njo, kot par ne kot prijatelj. Ne želim zdaj druženja z njo nazaj in spet biti v istem dreku, da bom potiho ves ta čas nekaj upal.
pa je dejansko odpikati zdaj nisem zmožen.

@katjuaš

pri meni ne gre za to, da bi ji dajal lažno upanje. Kot sem že omenil, zame je to sanjska ženska. Imava 23 let, oba.

Ko boš odrasel boš dojel, da imaš opravka z igralko, ona preigrava in vodi igro z neko svojo računico v ozadju. Vzemi si čas in naredi analizo njene igre, njenega obnašanja, pretvarjanja in potem primerjaj skladnost z njenim realnim življenjem. Takrat boš tudi dojel, da bi moral iti že zdavnaj naprej in preusmeriti fokus.

Ravno to je skozi objektivne oči videti težava: da jo opisuješ kot svojo sanjsko žensko.

Ker glede na njene feed backe tebi in obnašanje je “sanjska” le ona zate, ti zanjo zagotovo nisi sanjski moški.

 

Ti je potem, ko ti to povemo še sanjska?

Se bom oglasila, pa ne z namenom lažnega upanja, ampak, ker res vem kako se počutiš ubogi fante. Sama sem v mojih 20ih imela podobno izkušnjo. Neki sva začela, pa se zmenila, da raje ne, ker tvegava prijateljstvo, oba z močnimi čustvi, pa premlada in prestrašena. Evo, pri 36ih ga imam še vedno grozno rada, večkrat razmišljam kako bi bilo, če bi si dala šanso. Pa da ne bo pomote, imam krasnega moža, vendar si ne moram pomagati, da ne bi včasih pomislila, kaj pa, če, kako bi bilo, če 🙂

star si 23 let, kakšnih posebnih izkušenj z ženskami nimaš niti nobene druge podlage, da bi lahko trdil, da je to tvoja usodna ženska. Je samo punca v katero si se prvič močno zaljubil, najbrž je čisto ok in ima dobre lastnosti, vendar ni zate, ker ji TI NISI DOVOLJ VŠEČ. Zakaj je tako, je brez veze ugibat in razglabljat, saj nikogar ne moreš prisiliti, da te ima rad.

Če pa imaš rad sebe in bi rad razvil zdravo mentalno osebnost in normalen odnos do žensk, kar bo podlaga, da si nekoč ustvariš družino, je nujno, da to punco pustiš pri miru.

zaradi zaljubljenosti in idealiziranja njene podobe z njo ne moreš biti prijatelj oz. te friend zone kot se sedaj nekaj greste, pa občasno malo poseksate, če res ni nič boljšega pri roki. To ji lahko tudi čisto mirno poveš in jo nato skenslaš iz svojega kroga znancev in prijateljev.

Namesto da postaneš zagrenjenec tipa viharc, BTDT in podobni tukaj na monu, pa ta čas izkoristi za spoznavanje različnih žensk in videl boš, da je na svetu mnogo čisto fajn žensk in ni vraga, da za eno od njih ne bi bil tudi ti sanjski moški oz. se bosta našla skupaj.

 

Odgovor na objavo uporabnika
nagrobna sveča, 18.05.2021 ob 10:53

Se bom oglasila, pa ne z namenom lažnega upanja, ampak, ker res vem kako se počutiš ubogi fante. Sama sem v mojih 20ih imela podobno izkušnjo. Neki sva začela, pa se zmenila, da raje ne, ker tvegava prijateljstvo, oba z močnimi čustvi, pa premlada in prestrašena. Evo, pri 36ih ga imam še vedno grozno rada, večkrat razmišljam kako bi bilo, če bi si dala šanso. Pa da ne bo pomote, imam krasnega moža, vendar si ne moram pomagati, da ne bi včasih pomislila, kaj pa, če, kako bi bilo, če 🙂

kje točno pa je tukaj upanje oz na kaj? Da bo imela po 13 letih, ko bo z že drugim, še dobro mnenje o njej in ji bo na trenutke (ko bo mož slučajno tečen) pomislila kako bi bilo, če bi bilo? 😉 To mu verjetno bolj malo pomaga.

hehe, sem mislila bolj v smislu, da je možno, da tudi ona nekaj čuti, ampak, če sta dva ta prava karakterja skupaj in ne morata prek svojega ponosa, ne bo nič, čeprav bi bilo lahko 😉

P.S. : a zna kdo citirat zdaj na tem novem MONU?

Odgovor na objavo uporabnika
nagrobna sveča, 18.05.2021 ob 12:21

hehe, sem mislila bolj v smislu, da je možno, da tudi ona nekaj čuti, ampak, če sta dva ta prava karakterja skupaj in ne morata prek svojega ponosa, ne bo nič, čeprav bi bilo lahko 😉

No, kot berem sta še precej mlada, tako da, ajd morda se punci še malo spregleda, če še ne ve kaj bi in česa ne. Bi pa znalo bit, da že ve 😉

Citiranje je očitno (vsaj zaenkrat) samo privilegij registriranih uporabnikov. Če se odločiš, bi ti samo prijateljsko svetovala, da malo še razmisli tud o kakem drugem uporabniškem imenu… :)) 😉

😂😂😂 hvala, bom razmislila🤣

New Report

Close