Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Frišno zaljubljen in prvi šok

Frišno zaljubljen in prvi šok

Veš kaj?! Brezupen primer si …

NE, NIKAR je ne pusti. Ženska je super in rabi takega tepca, kot si ti. Odreši nekoga, da ga ne bo zmanipulirala, obrala do kosti (psihično in morda tudi finančno) in pustila. Bodi TI ta nekdo, ki ga bo zmanipulirala, obrala in pustila. Še ne živiš pri njej?! Hitro, hitro, da te nekdo ne prehiti!

Nisem, dal si bom duška.

Glej 84 ni letnica rojstva. Sem mlajši.
Izkušenj imam nekaj ampak to kar se dogaja sedaj je pa čist nekaj drugega.

Da dodam, punca ni da ni že pred menoj probala, no vsaj pravi da še ni z drugo punco, bomo videli če bo za 😉 Sam se čudim in učim, mi bo prišlo prav v lajfu:)

Srecen bod da te nekdo opozarja
Najprej ti sam sebe. Ker ti nekaj smrdi.A se ti ne zdi da ce nas neki crvic da je neki na tem.
Pa do sexsa ji ni vec pa ko sta 1 te je kr na suh.to neki ne stima.
Smrdi do neba joj kok bi jaz bezu.

Nasvet na začetku te teme je še najbolj kvaliteten: Oglejte si španske telenovele. Pri čemer je potrebno opozoriti, da tudi najbolj čislani avtor William Shakespeare ni ravno spravil skupaj kvalitetne ljubezenske zgodbe, kaj šele “romantične”:
[img]https://markmanson.net/wp-content/uploads/2016/12/romeo-and-juliet-not-a-love-story.jpg[/img]

Če se vam vsi tisti zapleti, prepleti, non-stop-drama.. zdijo “ljubezen”… in človeku dostojno življenje, potem ste na konju. Lahko računate na konstante dogodivščine in suho jahanje.

Je pa en ameriški pregovor, ki vse to lepo v eni povedi razloži:[img]https://i.pinimg.com/736x/10/15/e2/1015e2f9e92d4554a0747662e088ec44–sex-quotes-amen.jpg[/img]

De omnibus disputandum..

Dejan, samo tolk, jaz ne bi dost dal na besede tipa, ki sam trdi, da že pet let ni mel nič z babami. Nisi v lepi situaicji, smao nasvetov tako rekoč devičnikov pa res ne rabiš.

Spet ti provokatorček, ki nastopaš pod mnogimi različnimi nicki ter se v določenih primerih celo izdajaš za žensko, ki deli nasvete obupanim ljudem. Zgolj zato, da potem zlorabljaš informacije.

Kaj ne drži? Kaj ti talaš nasvete, če še sebi enega bogega kavsa nisi sposoben najti?

A sedaj smo pa že agresivni? Ubog si ti na duši, ki svojo omejeno osebnost napajaš zgolj iz zgodb drugih ljudi. Kaj jaz počnem ni tvoja stvar in trenutno se imam glede žensk prav fino.

Ja, seveda.:)

Tudi jaz sumim na psihopatko in kdove kaj vse ona tvezi tipom. Pač testira koliko ji boš nasedel, da ve koliko te mora še dresirat ali opustit projekt, kakršenkoli že je.
Avtor, zelo verjetno si plen. Previdno v vseh pogledih.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close