Frizer
Frizerjev se izogibam skoraj tako kot zobarjev…ampak in k enim in
drugim je treba od časa do časa vseeno zaviti.
“Moj” frizer, ki sem mu zaupala, se je odselil in zdaj vas prosim, da
mi priporočite kakšnega res dobrega.
Rada bi takega, ki se ti res posveti in je nadarjen za striženje dolgih
las in oblikovanje v koraku s časom.
V Ljubljani seveda, pa bolj iz osebnih izkušenj, ne snobovskih trend
salonov za prese***vanje ljubljanske jare gospode….
Izkušnje s frizerji so zelo indvidualne in relativne. Zato velja le preizkušanje, da si najdeš takega, ki ti ustreza. Seveda “reskiraš” nekaj denarja a drugače ne gre.
Sicer pa ne vem, kaj so zate snobovski frizerji.
Mogoče zaradi visoke cene ali česa drugega? Se nimam za ne vem kakšno high class žensko, ampak 100 eur pa le dam za frizuro. Govorim o komplet zadevi (prameni, striženje, fen frizura).
Jaz pravi tako, ko govorimo o frizerjih, PO MOJIH IZKUŠNJAH (ne govorim na pamet) ima vse svojo ceno.
Frizerski studio Tadeja, Zaloška c. 43, Ljubljana
Se ti posveti, upošteva tvoje želje, je v “koraku s časom”. Jaz sem jo lansko leto začela hoditi k njej in mi je super. Sem bila pa prej pri eni, ki me je postrigla vsakič isto. Se mi je zdel da smo vse od tam hodile z istimi frizurami.
Pri Tadeji je pa tako da ti naredi frizuro ki paše k tvojemu obrazu, obliki glave.
Priporočam.
To je strašansko subjektivno. Mene je tale tvoja hvaljena Tadeja sama osebno tako zastrigla (pa sem šla s sliko tja), da sem pol leta rabila, da sem kolikor toliko prišla k sebi (v glavo mislim). Moje izkušnje: najboljši je Stevo (ampak on osebno), se mi še nikoli ni zgodilo, da bi šla nezadovoljna s frizuro od tam. Seveda pa je treba prenesti njegovo prepotentnost in krepko zasoljene cene.