Frizer-Kamnik
tko moje njenje je pa,da u kamniku usi gledate kje boste dobili najceneje is se bi najraje strigli za 10 evrov zenske. tko da na kamniski ubvoznici je frizerski studio LRMARK, ki ga ima v lasti LIDIJA je je top frizerka u kamniku in vam posveti tok casa da se res pocutih stranka , ne pa k sem hodu drguam sem pa bil k ena stevilka pridi in odidi tko da lidija je top frizerka v kamniku zesko strizenje je pa ta oklo 23 e mosko pa 10e
Lastna izkušnja:
Po nasvetu s foruma sem šla v salon ProLook na Duplici. POLOMIJA!
Imam dolge in precej goste lase. Moja želja je bila striženje konic, oblikovanje pričeske. Lastnica salona me je postrigla v 5 minutah (se ne hecam!)! Popolnoma na hitro, nenatančno, površno. Tako slabe obravnave nisem bila deležna še nikjer. Cena je bila okrog 23€, kar za 15 minut vsega skupaj ni zelo malo.
Torej, če želite prijazne in komunikativne frizerke, pojdite v ProLook. Če želite dobro frizuro in kvalitetne storitve, se temu salonu v velikem loku IZOGNITE. Mene ne vidijo več.
ZANIMIVO….
SAMA SE ŽE NEKAJ LET STRIŽEM V FRIZERSKEM SALONU PROLOOOK…PA NE LE JAZ CELA MOJA DRUŽINA SE STRIŽE V TEM SALONU….
IN PRAV LASTNICA….NAS STRIŽE… DO SEDAJ SMO BILI VSIIIIIIIIIIIII RES ZELO ZADOVOLJNI IN NITI PREDRAGI NISO!!!!!
JE PA V KAMNIKU ZA MOJE POJME NAJBOLJ OBISKAN FRIZERSKI SALON!
LE ZAKAJ….KER SO DOBRI V VSEH POGLEDIH!
Frizerje najdete na spletnem portalu KO TE ŠIŠA.
http://www.kotešiša.si