Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Frizer Kranj – Škofja Loka

Frizer Kranj – Škofja Loka

Moja frizerka je odšla na porodniško, jaz se moram pa nujno ostriči in pobarvati. Ker sem se priselila na ta konec, ne poznam dobrih frizerjev. Prosim za informacije, kje dobro strižejo v Kranju, Šk. Loki ali okolici.

Res hvala!

Salon Mija in Maja Zrim na Orehku.
Super sta!

Frizer Tadej v Kranju, tam kjer je Dolnov center (Eurospin) oz sosednja stavba 🙂 se ne da zgrešit 😉

Priporočam salon Fiona v Šk. Loki – frizerka Urša. Je v stavbi, kjer je Alpina, Gorenjska banka..

Jaz se strižem v salonu Isis v Šk.Loki pa mi je super, to je nasproti OŠ v tisti poslovni hiši.

Pozdravljeni,

mi zna kdo povedat, ce je Kranju se vedno odprt Huso-Style people? In pa ce kdo ve kaksne cene ima Sabina v Sk. Loki (Undercut)?

Pozdravljena,

če si nova v okolju in še ne poznaš ponudnikov ti priporočam uporabo aplikacije SpaMatch.

Enostavno ustvariš povpraševanje za frizerja ali drugo storitev, ki jo potrebuješ in počakaš na ponudbe, ter se potem odločiš za enega ponudnika na podlagi cene, ocene in razdalje.
Meni je aplikacija dostikrat rešila življenje, saj veliko potujem in včasih nujno rabim kako storitev. Aplikacije deluje zelo hitro, ter si prihranim zelo veliko časa z klicanjem ,ter iskanjem ponudnikov, ki so v mojem željenem času prosti.

Veselo uporabo in lep pozdrav

New Report

Close