Frizer Maribor?

Pozdravljeni
pred slabim mesecem sem se iz Dolenjske preselila v Maribor. Rada bi da mi Mariborčani/ke svetujete kateri frizer je v Mariboru dober, ker bi si rada našla nekoga da bom lahko stalno hodila k njemu, saj imam do mojega, ki je na Dolenjskem malo predaleč kilometrov Fajn je če je normalen, da ne eksperimentira z lasmi tako kot nekateri in ti potem naredijo preveč moderno frizuro.

Marko Matjaž, tam nasproti Muller-a, frizer Drago. Jaz ga obozujem.

samo ne marko matjaž…moji kolegici je pobarval lase in je pršla ven zelena barva,tip ji ni nč povedal,lase ji je tako spel da ona tam še nč ni videla,postrigel jo je vspodaj tako,da jo je v bistvu kar pobril,sploh ne tako kot je ona rekla da bi rada imela, plačala je pa ogromno.

kolegica mi je danes svetovala da je v Lenartu dobrer frizer ki dela v Studiu Oranž. Je že mogoče katera bila tam?
Markota Matjaža so tudi meni odsvetovali je že dosti ljudi baje razočaral

Billa predlagala sem ti frizerja, to v katerem salon dela je popolnoma nepomembno. Sploh pa verjetno poznas rek ”baba čula, baba rekla”.
Ne razumem ljudi, ki pravijo, da ne vidijo kako jih postrize frizere oz. da jim ne pove kaj jim bo naredil oz. da kar naredi po svoje, ne da bi prej predlagal. Meni se to ni se nikoli zgodilo pa hodim na strizenje vsake 14 dni do 3 tednov in sem zamenjala res ogromno frizerjev.

Izogibaj se raznih Marko Matjažev in na sploh salonov v strogem centru, saj imajo duple cene..

Super frizerski salon je studio BLue v ROgozi. Super ceni, odlicne frizerke.. jaz se pripeljem domov na obisk k starsem 300km in vedno obvezno oglasim tam na reparaturi gnezda:) Najboljsa je Bisa(sefica)
lp

Jaz prisegam na frizerski salon Monika, Istrska 48 (pobrežje – nasproti pošte)
super!!

joj, jaz pa tja ne grem več
sem bila dvakrat, pobarvano super, frizura pa nikakšna.
meni je dokaj všeč salon na križišču prešernove in razlagove, pri brucu

Pred dnevi sem bila v novem salonu na Teznem. M&M Hair Fashion, pri Inetrsparu. Ful lepi salon, vse moderno, cene pa sprejemljive. delajo pa tako ali tako z najbljšim materialom – Lorealom.

Najboljši frizer je v Lenartu. Damjan, Studio D.
Zelooooo zadovoljna!!!!!

Res je samo Markotu Matjažu ne hodit!Jaz sem bila samo enkrat pa nikoli več!
Sedaj hodim v Bresternico v salon Lilu in sem zelo zadovoljna!

Frizerski studio Mojca na Metelkovi. Super, super! Prijazna punca s precej izkušnjami in spretnimi prsti.

Jaz ne zamenjam “svoje” Mateje na Koroški cesti, frizerstvo Mateja. Zelo ugodne cene in seveda vsakič kavica. Če hočeš, ti lahko dam telefonsko.

Iscem klasicnega moskega frizrja, rad imam da me strize moski.Sam sem mnenja da moski moskega najbolje ostrize

Iscem klasicnega moskega frizrja, rad imam da me strize moski.Sam sem mnenja da moski moskega najbolje ostrize

Če hočeš res dobrega frizerja in ti ne bo žal plačati malo več – evo ti pravega:
V centru mesta na Slovenski ulici 7 MS salon. Vprašaj za Mano_ja.Se moraš naročiti, a ne bo ti žal!
Tel.št.: 250 20 12

M&M frizerski salon na teznem—OBUP!!!! Res da je lep salon, nov, urejen vendar to kar nudijo je absolutno grozno! Frizerke nimajo pojma o današnjem stilu in o tem kar si stranke želijo!

Definitivno,najboljša frizerka v mestu Mb je Tjaša Lukač na teznem.lp.Boško
moj tel.041331196

Definitivno,najboljša frizerka v mestu Mb je Tjaša Lukač na teznem.lp.Boško
moj tel.041331196

Jaz sem začela hodit k Peroviču na Lent, mali je pravi talent, ful sem zadovoljna…sem bla že trikrat…superca, samo naročit se je treba na 041 656 670.

Aja, na Splavarskem prehodu je, mp žensko frizerstvo se reče. Preko pivnice alf.

Vem za zelo dobrega moškega frizerja v Mariboru: Frip (Trg revolucije 4) Pri izhodu iz Kliničnega centra. Moške frizira šef Marko, ki je že precej izkušen, izključno moški frizer.
V istem salonu se lahko polepšajo tudi pripadnice ženskega spola.
lp
Mara
Forum je zaprt za komentiranje.