Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Frizer Maribor?

Frizer Maribor?

pri iskanju frizerja je tako,….

Tudi sama sem po priporočilih šla že marsikam in bila velikokrat razočarana. Vsak frizer ni za vsakega, ker ne obvlada določenih las. To je dejstvo.

Napišite kakšne lase imate in kakšno frizuro, ko priporočate, da si človek lahko predstavlja. Če gre ena na striženje konic vsake 3 mesece in je s frizerjem zadovoljna je drugače kot če ji vsake 3 mesece naredi eno ultra drugačno frizuro.

Jaz imam zakomplicirane lase in me samo totalno izkušen in profesionalni frizer lahko dobro postriže. Teh je pa v Sloveniji toliko, da jih je treba iskat z lučjo po dnevu.

Jaz sem pa slišala za enega frizerja iz Ptuja, mislim da se imenuje Frizi salon in da je baje dober. Ima kdo izkušnje?

Jaz sem raje za moške. So bolj kreativni.

MARTIN PEROVIČ JE ZAKON…MI JE PODALJŠKE DELAL…FUL SEM ZADOVOLNA

PA ŠE POPUST MA ZA DIJAKE IN ŠTUDENTE

Punce in dame, če iščete frizerja, kot sem ga jaz do nedolgo nazaj, je Martin Perovič pravi naslov. Fant se resnično potrudi in je zelo kreativen pri svojem delu.

ja sem jaz tui čula da je v lenartu vredu studio d,damjan, pa oranž pa se še odločam kam bi šla…kako je vaše mnenje ,baje je damjan drag?

Nimam kaj drugo za napisat, kot pa idite k Peroviču v MP salon (www.mp-salon.si).Jaz sem ful zadovoljna, hodim tja že skoraj eno leto.

Brigador v centru

BrigadIr

Spet te moram pohvalit Martin, javno 🙂 …ful sem zadovoljna…se vidiva konc maja.

Za mene je edini pravi, novodobni frizer v Mariboru Martin Perovič na Lentu. Odnos do stranke je na nivoju, vedno ima samo eno stranko, ni čakanja, vzame si čas in dela z najboljšo kozmetiko.
Zelo sem zadovoljna.

Vidim da ima Martin tukaj same pohvale, no jaz dodajam še eno. Samo tako naprej!
Kristina

Sem bila pri Peroviču in nikoli več ne grem. To ni frizer to je človek brez frizerske šole, uradno pevec, postrižena pa sem tako kot kura. Če bi vedela njegovo zgodovino pred tem vas nebi poslušala. KRIZAAAAAAA
P.s.: Mož me je vprašal, če sem bila pri kakšni starodobni frizerki????!!????

Salon Ameli – na Ulici Staneta Severja, Irena je čudovita kot frizerka in kot človek.

Še link: http://www.infocity.si/rumene-strani/ameli-irena-kotnik/izkaznica

Daleč najboljši moški frizer Uroš in simon iz salona GALERIJA LEPIH LAS: 02/250-22-99

Ne bo ti žal….super strižeta oba!!!! Oba ful prijazna…priporočam!!!!

Vidim, da si Martin Perovič kar sam piše svoje objave, poglejte samo ure, niti toliko ni pameten, da bi pisal v pametnem razmaku. Joj, joj, joj, so eni samovšečni.

kako že pravijo…za dobrim konjem se vedno prah dviga 🙂

verjetno ti gre v nos uspešnost pri njegovih dvajsetih, ti si pa predvidevam kokla pri štiridesetih, ki še v življenju nič ni ustvarila…res krizaaaaaa

Pičič pri Dalmastinki.

mene pa zelo zanima, kje na Ptuju in okolici bi se našel dober, prijazen frizer, kjer ti ne zaračunajo gastronomskih cen in naredijo dobro. Ne rabim fancy frizerja, le da ve kaj dela.

Koga bi priporočali in komu naj se izognem…

Mene pa zelo zanima, kje na Ptuju in okolici bi se našel dober, prijazen frizer, kjer ti ne zaračunajo gastronomskih cen in naredijo dobro.

Ne rabim fancy šmensy frizerja, le da ve kaj dela.

Koga bi priporočali in komu naj se izognem…

gastronomija nima nič skupnega s cenami frizerskih storitev :))

frizerja pa tam nobenega ne poznam 🙂

gastronomija nima nič skupnega s cenami frizerskih storitev :))

frizerja pa tam nobenega ne poznam :)[/quote]

hahahaha :)))) ojoj, se opravičujem-verjetno se mi je med pisanjem utrnila želja po velikem sočnem sendviču!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close