Frizer na obali
No, meni je recimo pomembno to, da se mi ni treba naročiti, ker nikoli ne vem, kdaj bom končala službo, ali se mi bo zavleklo, bo prišlo kaj vmes, ali pa bom lahko šla celo prej stran. Skratka, jaz pač pridem na slepo in so mi všeč saloni, kjer te vzamejo, pač malo počakaš in to je to. Ampak, če je pa treba za dobrega frizerja sprejeti tudi to, da se je treba naročiti, bom poskusila tudi to.
Pa še nekaj: če greste v salon z več zaposlenimi, želite si pa, da bi vas “obdelala” določena oseba, ali to poveste na začetku? Kaj pa, če je tista oseba zasedena in bi bilo potrebno zato več čakati? Sprejmete obdelavo kakšne manj izkušene,…?
Tu pa moram dodat svoje. Ne vem katera frizerka me je strigla. Vendar v tem salonu so me julija tako pofušali, da še danes nimam frizure. Po glavi sem imela dobesedno luknje, leva stran krajša od desna, franze pa dolge en centimeter.
Čimdlje od tega salona je moj nasvet. Možno, da niso vse frizerke tako zanič ampak jaz si ne bi upala testirat katera je ok in katera očitno ne ve kaj so škarje.
Škoda, da ne poznaš imena, ker ni fer do ostalih frizerk v salonu, da na račun ene kritiziraš vse.
ali se spomneš, katera od spodnjih te je strigla
starejša, močnejše postave, krateke lase
čez 40 let, kratke svetle lase
mlada, visoka, temne lase
mlada, srednje postave, dolge temne lase, te se še jaz izogibam, ker cuka
mlada, srednje postave, lase do ramen
lp
Ma ne vem če ni fer. Lastnica salona si ne bi smela dovolit, da ima zaposleno tako frizerko. In moja kritika je čisto opravičeno namenjena frizerskemu salonu. Verjamem, da tam dela tudi kakšna ok frizerka, škoda ker ne dela kje drugje.
Frizerka je bila mlada temnih las. Se mi zdi, da dokaj kratke ne bi pa dala roke v ogenj
Mlada pomeni okoli 30 in ne 20.
Je pa zgleda tam že nekaj časa ker je ”komandirala” tudi ostale. In zelo neprijazna je bila. Mislim, da se ni niti 1x nasmehnila in še ful odveč ji je bilo ker so me naročili (salon dela brez naročanja). Naročili so me pa zato ker sem bila par dni pred porodom in so ostale imele toliko razumevanja.
No sicer pa zame to niti ni pomembno. Salon je zame celota in če me od danes naprej kdo vpraša za salon Nadja mu povem, da je katastrofalen.