Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek frizer Slovenj Gradec

frizer Slovenj Gradec

KAterega frizerja v Slovenj Gradcu priporočate?
(da ima dokaj zmerne cene )
Je že bila katera pri Tine frizerju? Je drag?

Za Tineta ne vem, ampak mislim, da imajo dopust…
Metod ni v redu, ker dela kar nekaj po svoje, Kreator pa -brez komentarja. Postriže te v 5 minutah, da si ja čim prej gotova, plašač in greš.

Meni je dober frizer Matej na Ravnah.

LP!

hodim k Tinetu, za barvanjenin striženje sem mislim da dala nazadnje nekaj čez 50 EUR. Je pa dober frizer in ga toplo priporočam.

Frizerski salon Maša na Šolski je zakon. Super barva in striže, pa normalne cene ima.

Katja, mi zaupaš okvirno, koliko bi prišlo žensko striženje?
In pa, ali ima gužvo?

frizerstvo tasič – zame enako mnenje kot ena prej- nekaj po svoje delajo…

kreator- nestrokovno, gledajo samo da bodo čimveč zaslužli, stranko pobarvajo tudi 3 krat na teden če je treba samo da so €€€. lase barvajo na neoprane lase, da se barva čimhitreje spere, da lahko stranka ponovno pride.. skratka nezadovoljna..

sama se raje peljem v ravne ali kamorkoli drugam pa sem potem full zadovoljna..

Kreena za striženje točno ne vem. Sem pa zadnjič dala za striženje in pramene, na gosto, ker sem šla iz temne na blond, 50€.
Dela pa po naročilu: 051 382 238.

Pri Maji je nekaj dobrih fizerk. Zmerne cene.

Meni je najbolj všeč Komar iz Raven. Super frizer je on in tudi dekle, ki dela pri njem. velikokrat mu pomaga še mama. Prijazni, strokovni in po zmernih cenah.

se rajši zapeljem v Dolič do Tince,
strriže super, točno na uro, ki ti jo reče si na vrsti, pa še bistveno cenejša od slovenjgraških.
Pri Tinetu sem bila enkrat, pa mi ni bil všeč, Maša pa je itak prej pri njem delala…..

tinca za barvanje 28-30€
striženje in frizura 13€,

Hvala vsem za komentarje.

k72, kje v Doliču pa je ta frizerka? Tam ko si že čisto na koncu? Ker za katerega drugega frizerja v Doliču ne vem.

tam ko je tisti kamnolom (iz Doliča proti Vitanju), takoj za njim.

A mogoče katera ve kam se je preselil frizerski salon Simona, ki je nekaj časa deloval pri avtobusni postaji v Slovenj Gradcu?

Jap predvsem to da barvas umazan las vpliva na obstoj barve.. Obstoj barve je odvisen od kvalitete in kvantitete lasu, od kvalitete barve, sampona, balzama in dela frizerja, ter seveda nege las doma.Sej frizer ne prosi stranke da pride z 14 dni neumito glavo k frizerju, to je popolnoma strankina odločitev. Kolko dnarja tolko barve bomo rkli!

V Pameče

New Report

Close