Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek frizer Stevo – ali je v redu?

frizer Stevo – ali je v redu?

Na forumu tudi odgovarja, dal mi je dober nasvet, zdaj pa ne vem, ali naj se kar pri njemu naročim?? Koliko bi prišlo striženje iz dolgih na srednje dologo frizuro + prameni?

Lp
bb

odsvetujem

jaz tudi

Zakaj pa odsvetujete? A zato, ker je zelo drag al ni dober?

Meni je ok. Sem redna stranka, res pa je, da me ne striže, barva… vedno on. Sem bila tudi v Atlantisu, kjer imajo salon in Aleš mi je naredil super barvo s prameni.

Splošni vtis: sem zadovoljna in zato ne menjam!

sem bila samo enkrat pri njem, in nikol več. za tisto skrpucalo sem dala malo premoženje.

Meni je Stevo unicil lase, ker me je strigel z britvico. Da ne govorim o tem, da bolj kot sem mu govorila, da hocem frizuro primerno mojim lasem in videzu, bolj me je strigel po svoje in na koncu sem po dobrem letu nehala hodit k njemu.
Kaksni so njegovi zaposleni pa ne vem, mene je vedno obdelal “veliki mojster”.

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

Zanimive izkušnje, jaz pa nikoli nisem imela negativne izkušnje in hodim k njemu že 3 leta, vedno me striže on, samo barva me nekdo drug.
Vedno tako kot sem želela, upošteva vse moje želje.

Špela

Ma, jaz sem bila ziher ene 5x pri njemu, od tega me je 2x strigel on. Mene se noben dober frizer ni ostrigel tako, kot sem si zelela, ker dober frizer ve, kako kaksen kas pade, kako se poda frizura k tvoji obliki obraza, velikosti glave, stila oblacenja, obnasanja … tako da mi je na koncu vseeno bilo vsec, ceprav nikoli ni bilo kot slika v reviji, ki sem jo prinesla s sabo :)))

Aja: meni je pri Stevu kul. Mi pa zato Mitch ni vsec. Mogoce tam nisem naletela na pravega frizerja 😉

Registrirana,kolikor poznam Stevota,nikoli ni strigel z britvico.Ali se motim?Vem pa,da pljuvate,kjer ga le lahko.

Lep pozdrav

***************************** MODERATOR Ličenje make up Branka Pavlovič - VIZAŽISTKA BRANKA BEAUTY CENTER Branka Pavlovič-make up artist Igriška 5 1000 Ljubljana www.brankapavlovic.si branka.pavlovic@siol.net 05 995 40 10 040 829 988

Stevo osebno me še ni strigel.
Sem se pa po mnogih razočranjih (ampak res mnogih hudih razočaranjih) odločila, da se oglasim v njegovem salonu. Zato, ker mi je bilo všeč, kar sem prebrala na njegovi spletni strani in zato, ker se mi je zazdelo da ve, kaj dela. Ker smo narejeni bolj na komot, sem se zapeljala v Atlantis. Tam je parkirišče skoraj pred salonom.
Že po telefonu sem se pogovarjala z Alešem, ki me je v salonu tudi sprejel. Blazno simpatičen. Nevsiljiv, ampak zelo všečen. Posluša, se pogovarja in skozi pogovor skuša spoznati človeka (moje laično opažanje). V njegovih rokah sem bila eno uro. Brez barvanja. Toliko spet nisem tvegala 😉
Rezultat: odličen! Več kot to. Ful sem si bila všeč. Najbolj pomembno pa je bilo to, da sem si bila všeč tudi naslednji dan in naslednji teden, ko sem si frizuro oblikovala sama. V tem je bila tudi ena pomembnejših razlik od prejšnjih frizerjev. Všeč mi je bilo tudi to, da mi je on umil lase, on ostrigel in on oblikoval pričesko. Se nisem počutila kot bi bila na tekočem traku, kjer tekmujejo, kdo bo boljši v preseganju norme.
V glavnem: nekdo, ki je tako kritičen kot jaz, je nadpovprečno zadovoljen. Kapo dol. Ta fantina je dobil novo stalno stranko.
Sem že pred časom mislila napisati eno pohvalo na njegov forum, pa je žal do danes še nisem. Si jo pa res zasluži.

Dvakrat me je strigel Stevo, dvakrat ena od punc v salonu. Vsakič je bilo v redu, natančno striženje, enkrat pa prav navdušujoče, ko sem z dolgih šla na kratke. Stevo je zadel moj obraz. Od raznih fensi salonov je zame Stevo na drugem mestu, na prvem pa Dresura frizure.

Jaz sem dolgo hodila k samemu mojstru in sem bila s striženjem več kot zadovoljna. Zjutraj mi lasje nikoli niso štrleli po svoje, ker so bili pač dobro posriženi. Njegovi delavci (v salonu na Trubarjevi) pa niso tako zelo o.k. Tja sem pa nehala hoditi iz več razlogov:
1. ker ni več kje parkirati
2. ker je zeeeelo drag
3. ker mi ni všeč njegov odnos do zaposlenih, pa tudi drugače mi ni simpatičen in se tam pač nisem preveč dobro počutila

Verjetno Stevota poznas bolje kot jaz, ampak tam nekje leta 1996 je strigel z britvico. To je bilo takrat hit.
Kar zadeva ves renome, znanje in strokovnost enega Stevota, bi od njega pricakovala, da vsaj prepozna tip las in naredi temu primerno pricesko. Nikoli, ampak res nikoli mu nisem rekla “hocem to in to”, zaupala sem v njegovo znanje in mu vedno rekla, naj me postrize in uredi tako, kot misli, da pase meni in mojim lasem.
Res je, da imam goste, suhe in skodrane lase, ampak od enega mojstra, kot je Stevo, bi pricakovala, da obvlada tudi moj tip las, saj zato sem za frizerja izbrala njega in ne enega xy. On mi je pa lase kar naprej krajsal, redcil in ravnal.
No, zdaj vem, da marsikateri xy frizer zadeve obvlada bolje kot kak mojster. Vsaj kar zadeva mene in moj tip las.

Zanimivo, da v zgoraj omenjenem neznanem Apricotu dela ena neznana gospa Ursa, ki je takoj prepoznala moj tip las in me uredila tako, da pase meni in mojim lasem.

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

OOOOOOO? a ti tud hodiš v Apricot? Ja Tadeja in Urša sta zakon!

Jaz imam tudi goste skodrane lase in slabo izkušnjo s Stevom. Mogoče mu tak tip las res ne leži preveč.

Iz strašila je težko naredit lepotico. Veliko manj truda je treba vložit, če hočeš nekoga skritizirat. Pa naj bo utemeljeno ali ne.

Tudi jaz imam slabe izkušnje s Stevotom osebno. Tako se je delal važnega, kako mi bo super spremenil frizuro, pa je bila katastrofa – eno leto je trajalo, da sem bila spet čemu podobna. Poleg tega je pa drag kot žefran – samo ne vem zakaj, ker večino uniči. MOgoče ima sem in tja kdo srečo, da pride ven za silo normalen. Ne vem zakaj sploh folk hodi tja, ko je dosti boljših frizerjev z normalnimi cenami.

Jaz sem od teh tadragih obiskovala Miča, samo 1x zadovoljna, ostalo brez veze.
Zdaj že par let hodim k Mali Janiju in me zelo faj ostriže.Si lahko potem sama enostavno delam frizure.
Pa še zelo prijazen fant je .
čao

Moja izkušnja s tem frizerskim salonom pa je takšna:
V salon sem hodila približno 2 leti in pol. Strigel in barval me je David in z njim sem bila zadovoljna.
Motilo pa me je samo vzdušje v salonu, ki se mi ni zdelo primerno ne do strank in ne do zaposlenih in prav vsakič, ko sem šla tja, so frizerji drug drugega nekaj zbadali…imeli čuden odnos med sabo v glavnem. David mi je naredil fenomenalne pramene in ga lahko samo pohvalim. Tudi edina frizerka, ki še zdaj dela v salonu, mi je bila vedno všeč. Njen odnos do strank je bil zelo profesionalen, hkrati pa je bila vedno prijazna. Tako da ona in David sta mi bila zelo všeč, slednji se je tudi zelo ukvarjal z mano in se 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} potrudil, da sem iz salona odšla zadovoljna.
Se je pa zgodilo, da sem imela tudi dve izkušnji s Stevotom. Prvič Davida ni bilo, pozabila zakaj in mi je pramene delal Stevo, tudi strigel me je – komaj, ko sem prišla domov, sem ugotovila, da so moji blond prameni spodaj zeleni… ne rečem, da je bil moj las najlažji za beljenje, sploh ker sem bila barvana že prej, vendar sama težavo vidim predvsem v tem, da Stevo ni bil niti najmanj pozoren na mojo glavo, tudi njegov odnos do mene mi ni bil všeč. Vmes je kar odšel in strigel drugo stranko, ko sem jaz čakala – saj vem, da je to normalno, da barva deluje in ker je zaposlen, mora čas izkoristiti, vendar moral bi malce več preverjati kaj se z mojimi lasmi dogaja.
Jaz pač nisem za takšne “instant tretmaje” pri frizerjih. Kjer en dela 100 reči naenkrat, vmes te kar pozabi, nato ti glavo opere nekdo drug, posuši ti lase nekdo tretji… in ponavadi so to vsi vajenci.
Zadnji obisk sem imela pred kratkim, ko sem izvedela da Davida več ni in res ne vem zakaaaaaj, sem se spet naročila pri Stevu- najbrž zato, ker je on dvignil telefon, presenetilo me je, da ni več Davida, imena kogarkoli drugega pa se nisem uspela spomniti. Sem si mislila, da bo o.k. saj me ne bo barval, samo striženje imam. Zaradi tega obiska, v ta salon ne stopim več. PIKA.
Obravnaval me je spet podobno- ni prav poslušal kakšne so moje želje, ves čas se je pogovarjal z drugimi, tekal naokoli, bil v veliki ihti – pač videlo se je, da se mu mudi in me želi čimprej dokončati, potegniti kartico in da šibam ven. Pač to se ne dela tako! do stranke moraš imeti tudi nek človeški odnos. Seveda, me ni sušil sam, pač pa me je dal srednješolski vajenki (!) – oprosti, samo jaz ne pridem v tak salon zapravit okoli 50eur za enostavno striženje, da bom potem glava za začetnika, ki vadi. In potem, je vmes prišel v salon še en fant, ki je tudi potreboval prakso in Stevo ga je kar takoj zaposlil, seveda kje? na moji glavi!
Pustil me je tam spet samo, šel stričt drugo stranko, sušila sta me pa dva srednješolca. In to tako, da sta me celo precukala in mi neenakomerno posušila lase. WTF?!
Nato je prišel on, videl da sta naredila sranje, rekel nič, meni sploh ne – kot da nisem niti tam, zgrabil krtačo in fen ter me uredil do konca, da sem izgledala približno ok, da stopim iz salona. Vmes pa dajal nasvete tamalima, kako se suši lase.
Ne bi rekla, da bi prišla tja kot testni zajec, da se vajenci učijo na meni, vendar to nikakor nisem hotela biti in sem želela biti profesionalno obravnavana.
Nič nisem rekla, ker sem bila preprosto totalno presenečena nad celotnim odnosom in sem se itak že takoj v glavi odločila, da tja več ne grem. Odnos je poden.
Nato se vmes, kar me strankami, Stevo pogovarja s ta drugo frizerko, saj se mu ona pritoži, kako to, da ji je tako blizu naročil stranki. Pa ji je rekel, da saj ona ne rabi sušiti las, bo to nekdo drug naredil – ja itak! spet en srednješolec?
In na koncu, sem imela za sušenje zaračunano redno ceno, kot da bi me sušil dejanski frizer, ne pa učenec na praksi.
Sem pripravljena plačati za frizerja tudi enkrat več, vendar to, kako sem bila v njegovem salonu obravnavana, ni vredno niti pol tega kolikor računa.
Mene tja absolutno ne bo več. Pa naj kdo reče, da želim delati samo škodo njegovemu imenu – ne, ni res. Samo sprehodite se noter, pa boste videli sami. Je pa res, da sem morala to spraviti iz sebe, ker sem bila absolutno besna po tem dogodku. Jaz odsvetujem komurkoli, ki si želi imeti dobro izkušnjo pri frizerju.

Pred leti sem hodila, ampak meni nikoli strigel on. Vedno zadovoljna, potem je frizer šel, jaz pa z njim. Poskusila sem še enkrat čez par let – v roke pa me je dobil nek mandeljc, ki ni naredil F od frizure, po moje še srednješolec, cena pa taka, kot bi me strigel on. Tako se je moja zgodba s Stevotom zaključila. Poln salon malinovcev, njega nikjer.

Tudi vajenci se moramo na nekomu uciti, frizerji ne zlezejo iz riti

za to imate prakso v šoli in brezplačne modele!
Po pravilu bi moral model sploh zaslužiti in ne plačevati.
Pa pojdite k zobozdravniku, vejencu in naj se na vaših zobeh uči!
Za kar biste še mastno plačali. Bo tako dovolj jasno?

Če me rihta vajenec, potem pričakujem najmanj zastonj tretma.

Samo v vednost glede objektivnosti enega od zgornjih odgovorov: Branka je Stevotova
žena. Za ostalo pa ne vem, se izogibam takim modnim in razvpitim frizerjem.

New Report

Close