Frizer Studio b Nova Gorica
Matjaž (Hitova zgradba) zelo dobro striže, v Eda centru je sedaj nov salon, frizer je ful OK, sem bila parkrat pri njem, ko je delal še v Solkanu, Mateja v stavbi nasproti gledališča (kjer je Infinity, 1. nadstropje), Pavel je zame mimo, ne odtehta cene, če imaš rada spremembe je Zoran (Figaro), naredi po svoje, velikokrat mu celo uspe :).
Studio B in Matjaž Volk, je zame fizer z veliko začetnico. Zelo dober. Točno te posluša kaj ti hočeš, ti svetuje po modnih smernicah in ob kakšnem vprašanju ti odgovori po resnici in ne kot kakšna frizerka, ki ti kar nekaj naklada. Skratka na koncu prideš ostrižen in urejen tako, kot se zmeniš in ne kot pri kakšnih, ki kar naredijo nekaj po svoje, po možnosti v slabem smislu. Figaro pa je totalen aut. Tip zatežen do konca, pri striženju pa mečka kot 100 let star starec.
V bistvu ni Tomaž, pač pa Boštjan.
Imam dobre izkušnje: posluša tvoje želje in se jih drži. Ne vsiljuje svojega mnenja, ga pa poda. Meni se je zgodilo, da mi je v enem obisku, brez da bi opazila kako nestrpnost ali negodovanje, dvakrat popravljal že dokončano frizuro, ker nisem bila zadovoljna z dolžino, za katero sem prej sama trdila, da bo prava.
Če ti je točno jasno, kaj želiš in to čimbolj slikovito obrazložiš, ti naredi točno tako.
Poleg tega, do zdaj nisem še nikoli čakala, vedno se drži določene ure, kar je za nas, ki imamo tempiran čas do minute natančno, zelo pomembno.
Pia mi pa še nikoli ni delala, hodi pa k njej moja prijateljica na barvanje in je zadovoljna.
Za Matjaža v Hitovi stavbi sem pa tudi jaz slišala od sodelavke, ki se do njega vozi 50 km daleč, da je zelo dober in je zelo zadovoljna, čeprav je prej hodila k enemu drugemu frizerju (učencu priznanega frizeraja iz Lj).
Zakaj je Pavel mimo?Jaz se hodim stristi k njemu,pa bi tudi rada kdaj malo spremembe..Saj ne da me ne ostrize ok..samo tako.. Je frizerski salon v Eda centru po ceni primerljiv z Pavlom? Ali je drazji? Hvala[/quote]
Na splošno ima samo še renome, drugače pa sama sem bila nekajkrat pri njem in nisem bila zadovoljna, imam zelo goste, kodraste lase in in lepa oblika veliko pomeni. On ima svojo idejo in pika. V Eda centru je ceneje kot pri Pavlu, poznam jih veliko, ki hodijo tja, zelo lepo postriže. Čeprav kot sem napisala na vrhu je gotovo Matjaž, res obvlada, ti svetuje z izdelki, njihovo rabo ….imam take lase, da ….brez ustreznih preparatov imam grozno glavo, s pravim striženjem in preparati pa …lase za revijo.
Kako, gotovo Matjaž?? Če ti pravim, da je Boštjan. Me čudi, da te ni popravil, če ga kličeš z napačnim imenom.[/quote]
https://plus.google.com/115457276552973896752/about?gl=si&hl=en
sama mislim tega, avtorica je spraševala po frizerjih ….ta je v Hitovi stavbi.
Zakaj je Pavel mimo?Jaz se hodim stristi k njemu,pa bi tudi rada kdaj malo spremembe..Saj ne da me ne ostrize ok..samo tako.. Je frizerski salon v Eda centru po ceni primerljiv z Pavlom? Ali je drazji? Hvala[/quote]
Na splošno ima samo še renome, drugače pa sama sem bila nekajkrat pri njem in nisem bila zadovoljna, imam zelo goste, kodraste lase in in lepa oblika veliko pomeni. On ima svojo idejo in pika. V Eda centru je ceneje kot pri Pavlu, poznam jih veliko, ki hodijo tja, zelo lepo postriže. Čeprav kot sem napisala na vrhu je gotovo Matjaž, res obvlada, ti svetuje z izdelki, njihovo rabo ….imam take lase, da ….brez ustreznih preparatov imam grozno glavo, s pravim striženjem in preparati pa …lase za revijo. :)[/quote]
No,mene vedno frizira Martina in se ji res popolnoma prepustim. Ne vem kaj bi pasalo moji obliki obraza in zato ji dam proste roke. Se mi zdi pa kar drago.. Koliko prej se je pa treba narocit v b studiu? Mogoce bi naredila spremembo ..in poskusila tam..
Aja, se opravičujem, nastal je nesporazum okrog imen.
001 je napisala Matjaž Volk. Avtorica pa Tomaž Volk.
Če govorimo o Studiu B, o katerem se sprašuje, je to Boštjan Volk, v močeradovi stavbi poleg bazena. https://plus.google.com/112652327806189676247/about?gl=si&hl=sl
Hej, jaz hodim v studio B, k Boštjanu, sem pa bolj zadovoljna s striženjem Pie,zato se kar vedno pri njej naročim. Imam kratke frizure in me ona vedno tako ostriže, kot si zamislim,..čeprav ne znam niti povedati kaj želim Boštjan je pomoje bolj za ženstvene daljše frizure. Boštjan me je dvakrat strigel, pa nisem bila tako zadovoljna.